Tak ona by Gandalfovi slušela i ta raketa pod křídlem!

to taky ještě nikdo nemá..
  to taky ještě nikdo nemá..Vilda
nezoufej, s křídlem něco vymyslíme!

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Marťas, bezva nápadMartun píše: s křídlem něco vymyslíme!
 ve čtvrtek jsem doma, tak mi ho sem můžeš hodit ... v barvě a tak do dvou, maximálně třech stovek
 ve čtvrtek jsem doma, tak mi ho sem můžeš hodit ... v barvě a tak do dvou, maximálně třech stovek   jo, a nezapomeň na lepidlo, hned ho nalepíme
 jo, a nezapomeň na lepidlo, hned ho nalepíme   

Ono to ve výsledku s dopravou vyšlo na smrtelných 200E.. ale je něco v běhu, tak uvidíme jak to dopadne..
  Ono to ve výsledku s dopravou vyšlo na smrtelných 200E.. ale je něco v běhu, tak uvidíme jak to dopadne.. 
 Vildo, teď jsem našel další stránky na nerez prahy, kde Ti na přání udělají nápis a vyjdou ještě levněji, než ty  co jsme kupovali
 Vildo, teď jsem našel další stránky na nerez prahy, kde Ti na přání udělají nápis a vyjdou ještě levněji, než ty  co jsme kupovali  . Doufám, že to nejsou ty stránky, o kterých psal Marťas, ale bohužel jsem to nikde nanašel, pak jsem hledání už vzdal. Tak aspoň inspirace pro další zájemce a třeba i pro Marťase, který je ještě nemá - to bude mít sakra pak lepší prahy než my
 . Doufám, že to nejsou ty stránky, o kterých psal Marťas, ale bohužel jsem to nikde nanašel, pak jsem hledání už vzdal. Tak aspoň inspirace pro další zájemce a třeba i pro Marťase, který je ještě nemá - to bude mít sakra pak lepší prahy než my  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

No, co naděláme ... přece ty svoje nebudeme loupat ..
 No, co naděláme ... přece ty svoje nebudeme loupat ..
Určitě budou mít šikmý a žlutý diodyMartun píše: si objednám svítící z číny!

jak jsem již psal, došel jsem k názoru, že zadek mého Accentíka potřebuje poněkud rozsvítit !!!
 jak jsem již psal, došel jsem k názoru, že zadek mého Accentíka potřebuje poněkud rozsvítit !!!  díky hladině tvrdého alkoholu v krvi, jsem vše zvládl na výbornou a chrom. doplňky sedí přesně na milimetr ....
 díky hladině tvrdého alkoholu v krvi, jsem vše zvládl na výbornou a chrom. doplňky sedí přesně na milimetr ....   a pak, že je chlast škodlivej
 a pak, že je chlast škodlivej   

Precizní práce a autu to sluší
  Precizní práce a autu to sluší  

mně se to líbí a je vidět, že je to provedeno s přesností a humorem (po pár odlévkách čistého alkoholu) chirurgů z MASH 007 ...
 mně se to líbí a je vidět, že je to provedeno s přesností a humorem (po pár odlévkách čistého alkoholu) chirurgů z MASH 007 ...   . Taky o tom uvažuji včetně předních světel, ale ty nehorázné peníze za pár stříbrných proužků.
 . Taky o tom uvažuji včetně předních světel, ale ty nehorázné peníze za pár stříbrných proužků.  

kór když jsme se otom nedávno bavili...
 kór když jsme se otom nedávno bavili...  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |