Moderátoři: Farrael, Moderátoři
A příjezd kolem 11 hod?? A kam vlastně? Myslím konkrétně..ZdeněkSvoboda píše:Dobře, tak bude prvně prohlídka, změním čas oběda na cca 13:00![]()
Né, naprosto v pohodě..Vilda píše:..Jak si dojel domu Marťas ?? nebylo po cestě ňáký brzdový překvápko![]()
69pavel píše:preci jen by pak s tema benzikama nemuseli stihat-zejo![]()
![]()
Vilda píše:69pavel píše:preci jen by pak s tema benzikama nemuseli stihat-zejo![]()
![]()
Hele ty mazute
Tobě a Tobě podobným, s certem ( bohužel, víc 1.6kek na srazy, už nejezdí ) ukážeme zadní zástěrky, kdy se nám zlíbí !!!! A to jenom na chvilku, protože za pár vteřin Vám čmoudilům zmizíme z dohledu
Kurňa ... asi přehodnotím podzimní sraz na Koněprusích a zkusím zajistit nějakou plochu na letišti, kde bude dostatečně dlouhá " ránvej " .... tedy pro majitelé dieselůna pořádnej závod
protože za nějaký čas Accenty prodáme a ropničkáři si budou myslet, že jejich ropničky byly rychlejší ..... ale to se chlapci strašně pletete
![]()
Ten mě teda rozčílil, že si jdu vzít Diazepam ....![]()
bohuzial je sice rozdiel 1kW ale hmotnostny rozdiel je by voko 60+ kilo, co je jedna slusna zencka navyse... hypoteticky ak pojdes bez rezervy a s par litrami v nadrzi ten hmotnostny rozdiel zotries. Ale naco to je dobre neviem.. tieto sprinterske sutaze u aut typu Accent mi unikaju69pavel píše: ... rozdil mezi nasim ropakem a tvou 1.6 je jen 1 kw coz neni zaden rozdil takze je to jen a jen v nohach a rukach
Mexican píše:bohuzial je sice rozdiel 1kW ale hmotnostny rozdiel je by voko 60+ kilo, co je jedna slusna zencka navyse... hypoteticky ak pojdes bez rezervy a s par litrami v nadrzi ten hmotnostny rozdiel zotries. Ale naco to je dobre neviem.. tieto sprinterske sutaze u aut typu Accent mi unikaju69pavel píše: ... rozdil mezi nasim ropakem a tvou 1.6 je jen 1 kw coz neni zaden rozdil takze je to jen a jen v nohach a rukach
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |