Ale zaznělo tu dalších pár dobrej nápadů s odpojení světel atd!! Já bych to dělal stejně,protože není možný aby to tak blblo!!

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Nasimulovat som to skusal asi tak ze som vytahoval poistky a relatka a sledoval som ci zhasnu kontrolky. ale nikdy to nezhaslo tak ako prio poruche. Jediny zaver k comu som prisiel je to ze to robi len pri zapnutych smerovkach (ale nie varovnych) a pri zaradeni spiatocky. 3x to spravilo rano ked bola zima a vlhko hned po starte a naslednom pohnuti a zapnuti smerovky alebo pri cuvani z parkoviska, a raz to sprailo ked bol pekny slnecny den, relativne teplo a sucho a urobilo to za normalnej jazdy v meste na krizovatke pri smerovke pri zahriatom motore ... . Teraz uz tyzden sa to nestalo ale tie kontrolky stale stahuju svietivost a to ma vytaca ...kokroff píše:Hele zkusil jsi to nasimulovat?Ja vim ze to nedela porad ale neco to ovlivnovat musi...Vlhkost, teplota ,otresy...A stalo se ti to od te doby co jsi psal, jestli odpojis tyhle veci tak to nemuze delat kabelaz...Fakt mi taky dochazeji napady...
rade622 píše:Jak jsem ti posílal dříve ty schémata nevím, jestli tam bylo to, co je pod příspěvkem. Pokud se na ně podíváš, zjistíš, že spínací skříňka je napájena z bodu B, ten je stále pod napětím. Po otočení klíčku do polohy ON a Start je pod napětím větev druhá z pravé strany, konektor M24 pin 6. Z něj jsou napájeny pojistky ve skříňce v prostoru pro posádku /po levé noze řidiče/.
Z nich jsou dále napájeny tyto obvody - směrová světla provozní, ABS, AIR BAG, couvačka, ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA motoru /či jak přeložit ENGINE CONTROL MODULE/, buzení alternátoru. Varovné blinkry jsou z pojistky 4. - 10A, tato je přímo zapojena na baterii přes 50A poj. B+. Takže vime proč nejely blinkry a jely varovky. Stěrače, pojistka 8. je jiná větev takže mohly klidně jet. Závěr - spínací skříňka, nebo vodič mezi konektorem M24 pin 6. ze spínací skříňky do pojistkové skříňky vedoucí na výše zmíňené pojistky. To by vysvětlovalo tvé potíže. Mnoho štěstí.
Rade622
[![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |