Ak je to ale niečo čo ti začalo až teraz tak nevim

K tomu palivu, skús tankovať nejakú dobu iba vervu a uvidíš či to nepomože ...
Ja to teda tiež budem sledovať ale ako píšem po pár nádržiach som zatial ten problém nepozoroval.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

dává a toto turbo má řešit rachtání a to cvakání s výpadkem tahu (ostatně to měla vyřešit už klapka sání a to turbo předtím). Tohle je už moje druhá výměna turba. Když jsem reklamoval, že se to děje stále tak prý je to blbost nic takového se neděje kdo dostal tuhle poslední revizi turba je v pohodě (tak jsem jim obratem natočil aktuální video https://www.youtube.com/watch?v=BHbW4xwFdDo ) a to prý není důkaz. Prostě máš smůlu zkoušej to dále v servisu, odstoupení od smlouvy není možné, protože to nebrání užívání vozidla, to je oficiální vyjádření jejich právního zástupce a dále už nereagují, jak zastoupení cz tak dealer. Prostě jednání ve stylu jsme velká firma tak si můžeme dělat co chceme...
 dává a toto turbo má řešit rachtání a to cvakání s výpadkem tahu (ostatně to měla vyřešit už klapka sání a to turbo předtím). Tohle je už moje druhá výměna turba. Když jsem reklamoval, že se to děje stále tak prý je to blbost nic takového se neděje kdo dostal tuhle poslední revizi turba je v pohodě (tak jsem jim obratem natočil aktuální video https://www.youtube.com/watch?v=BHbW4xwFdDo ) a to prý není důkaz. Prostě máš smůlu zkoušej to dále v servisu, odstoupení od smlouvy není možné, protože to nebrání užívání vozidla, to je oficiální vyjádření jejich právního zástupce a dále už nereagují, jak zastoupení cz tak dealer. Prostě jednání ve stylu jsme velká firma tak si můžeme dělat co chceme... 
  nečekal. Asi z toho vážně pro ně číhá velkej průšvih, který evidentně neumí opravit (já osobně to řeším už 1,5roku) a bojí se lidí co ty auta mají když razí takto agresivní politiku. Už to také řeším s právníkem a uvidím co mě poradí.
 nečekal. Asi z toho vážně pro ně číhá velkej průšvih, který evidentně neumí opravit (já osobně to řeším už 1,5roku) a bojí se lidí co ty auta mají když razí takto agresivní politiku. Už to také řeším s právníkem a uvidím co mě poradí. musí o tom vědět a jen na zákazníky hraje tuhle habaďuru a když cítí problém tak místo normální komunikace posílá právníky.
 musí o tom vědět a jen na zákazníky hraje tuhle habaďuru a když cítí problém tak místo normální komunikace posílá právníky. .Svoje si užil Opel,Renault a mnohí ďaľší.
 .Svoje si užil Opel,Renault a mnohí ďaľší. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |