zatial mi ho nikto nenusti. Ale ak sa to nebude predavat a ludia ako ja budu hlupi a trvat stale na svojich starych nemodernych popelniciach, tak ako to byva v EU caste sa na to pojde smerom z druhej strany - ze benzin/diesel zatazia dalsou danou (vid plany v nemecku, nastastie prerusene volbami) a skonci to tak, ze ak si obcan nevyberie co EU chce, tak mu EU da na vyber, ze bud zaplati strasne prachy za fosilne paliva alebo si teda zaplati elektromobil na vyrobu ktoreho hrdlacili dlenasi po celom svete. Pretoze vzacnych kvovo je tam daleko viac nez v "beznych" autach. takze ekologia je stale take to sede prostredie.
PS: ja som fandom elektromibility. Momentalne zvazujeme domov bud Niro PHEV (tam ale narazam na fakt bizardne maly kufor) alebo Daciu Spring na denne jazdenie do prace pre zenu. Na take to eriozne jazdenie je elektromoil (a bude) este dlho extremne specificky a v mojom okoli totalne nevyuzitelny stroj
tie pauzy robim ked na mna ide moment, ze pauzu chcem a mozno tam maju dobru kavu. Nepridem na parkac aby som zistil, ze podobnu pauzu si robi dalsich 10 ludi a vsetkych 10 stojanov (co teda bude solidna palka vybavit kazde odpocivadlo) je obsadenych. Nebudeme riesit cenu, pretoze to zadarmo velmi rychlo skonci. Aj komercne nabijanie pojde hore, to garantujem. A zadarmo nic nie je. Ani dotacie na tvoje solary na streche. Na tie sme prispeli my ostatni blboni z dani.
V zasade chapem co pises. Verim, ze Ioniq bude sluzit k spokojnosti. Ja mam v plane na jar 2022 kupit klasicku a poctivu Euro6 dieslovu dodavku na pobytnu prestavbu. S elektrovykonom vacsim ako bezne elektromobily, ale ten bude dobry na pohon chladnicky a ohrevu vody

Este ubehne vela elektronov v drotoch kym bude zo mna otrok vozidla