Já budu mít v té době hafo práce, ale vím na 99%, že přijedu

Dám vědět co nejdřív...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To si vypiješ to se neboj a máš to za 400 kčdvorlubor píše:Chválím Hujera, že to vzal do svých rukou i že objednal správný termín, přestože jsme celou dobu hlasovali o červencových víkendech![]()
![]()
![]()
Já budu mít v té době hafo práce, ale vím na 99%, že přijedu. Ještě uvidím, jestli vemu i mladou, nebo pojedu sám. Podle toho bude vypadat i ubytování. Buď chatka nebo kufr auta.
![]()
![]()
Dám vědět co nejdřív...
Pes-to víš,že může.Když řekneš,že ho vezeš na koreiský sraz,tak za dovoz jídla ani v kempu nemusíš platit.Selshig píše:tak jdem do chatky a hujere muže tam i pes???jako živy tami zpět nebudu ho grilovat Borek by pak si myslel že to je BOBIKA na šnicle
PS: taaky si vezmu řizky
jasné že ju vezmeš! Prečo by ste nešli obaja?dvorlubor píše:Chválím Hujera, že to vzal do svých rukou i že objednal správný termín, přestože jsme celou dobu hlasovali o červencových víkendech![]()
![]()
![]()
Já budu mít v té době hafo práce, ale vím na 99%, že přijedu. Ještě uvidím, jestli vemu i mladou, nebo pojedu sám. Podle toho bude vypadat i ubytování. Buď chatka nebo kufr auta.
![]()
![]()
Dám vědět co nejdřív...
koukam na to pět minut a řežu se v jednom kuseBorek píše:Pes-to víš,že může.Když řekneš,že ho vezeš na koreiský sraz,tak za dovoz jídla ani v kempu nemusíš platit.Selshig píše:tak jdem do chatky a hujere muže tam i pes???jako živy tami zpět nebudu ho grilovat Borek by pak si myslel že to je BOBIKA na šnicle
PS: taaky si vezmu řizky
Správná poznámka-termín už je rozhodnut na 20-22.6.2008MartasZ píše:Hehe.. doufám že mě neukamenujete, ale kdy je teda ten termín?![]()
Možná by nebylo od věci to napsat přímo do nadpisu
Děkuji jako váš věrný člen
Stalo se ...Borek píše:Správná poznámka-termín už je rozhodnut na 20-22.6.2008MartasZ píše:Hehe.. doufám že mě neukamenujete, ale kdy je teda ten termín?![]()
Možná by nebylo od věci to napsat přímo do nadpisu
Děkuji jako váš věrný členTakže,ať to dál nemate,navrhuji uzamknout nebo lépe smazat hlasování.
Definitivní podoba srazu zní:20-22.6.2008,autocamp Pohoda,Roudná(pod Táborem).
nebo přijedeš s mimčem co???MartasZ píše:Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. a já mám zrovna v tomhle termínu nejdelší volno... konečně
No tak paráda, to určo přijedu a zkusim buď překecat bráchu, nebo..........
Stou cernovlasou rostenkou?MartasZ píše:Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. a já mám zrovna v tomhle termínu nejdelší volno... konečně
No tak paráda, to určo přijedu a zkusim buď překecat bráchu, nebo..........
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |