Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barev
nejhezčí černá,pak červená,nakonec ta světlá jakoby vybledlá z 80. let modrá

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barevdj.brouk píše:Je to trochu jinak nasvícený,ale ve skutečnosti ta zelená je barva všech barev co jsou na vzorkovníku,co ladí s i20. Třeba u i30 ten sortiment barev nic moc.U Mazdy je výběr barev lepší.
No a tu modrou cpou na plakáty.Nejhorší barvu,co maj.Copak ten šéf propagace nemá cit pro barvu?tatchwud píše:Já viděl na živo červenou normální,světle modrou a černou metalízu,tak z těch 3.barevdj.brouk píše:Je to trochu jinak nasvícený,ale ve skutečnosti ta zelená je barva všech barev co jsou na vzorkovníku,co ladí s i20. Třeba u i30 ten sortiment barev nic moc.U Mazdy je výběr barev lepší.
nejhezčí černá,pak červená,nakonec ta světlá jakoby vybledlá z 80. let modrá
Vdj.brouk píše:Tak jsem dnes někde četl statistiku,že se v lednu 2009 už prodalo a zaregistrovalo 7 kusů I20 tek.
Taky uvažuji o 1.4 ce,díky za informace o problému se zadním oknem.calista píše:ahojte,
ja som dnes bola na predvádzačke. Mala som možnosť jazdiť na i20 s motorom 1,4 a môžem povedať, že sa mi jazdilo super. Premýšľam vážne o kúpe, pocity z jazdy fajné
Inak pozor, v tejto dobe práve sťahujú predané i20 do servisov, niektoré majú problém so zatekaním do interiéru cez predné okno. Takže chvíľu počkajte
Aha,blbě jsem četlmatysekul píše:S předním,ne zadním oknem
Dobře,bylo to vystihující,stačí....klakson troubícalista píše:dj.brouk
Hneď na začiatok, chcem kúpiť svoje prvé auto, takže moc skúseností s autami nemám.
Môžem hovoriť len ako laik. V predajni mi dal predajca kľúče a povedal, že ho môžem ísť vyskúšať (sama). Dosť ma to prekvapilo. Chcela som ísť smerom von z mesta ale akosi som netrafila cestu a vyviedlo ma na dialnicu
takže som mala možnosť ísť aj väčšou rýchlosťou (150 km/h). Auto šlo dobre, preraďovanie ľahké, stírače stíraj
, svetla svítej
.... Neviem čo by ťa zaujímalo...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |