Nápad se srazem je fajn, rád bych spoznal nové lidi "z klubu"
 Teda za předpokladu, že to není je pro majitele a ex-majitele Ácy. Pokud ale nebude natvrdo daný termín a místo, čas uteče a zase nic.
 Teda za předpokladu, že to není je pro majitele a ex-majitele Ácy. Pokud ale nebude natvrdo daný termín a místo, čas uteče a zase nic.Moderátoři: Martun, Moderátoři

Teda za předpokladu, že to není je pro majitele a ex-majitele Ácy. Pokud ale nebude natvrdo daný termín a místo, čas uteče a zase nic.
 Teda za předpokladu, že to není je pro majitele a ex-majitele Ácy. Pokud ale nebude natvrdo daný termín a místo, čas uteče a zase nic.Pokud bude sraz, tak bych se rád připojil. Dokud jsem měl ácu, tak to nevyšlo a teď bych - i z nostalgie - ozkoušel aspoň sedačky. V paměti je totiž mám za velmi dobré.kyrmon píše: 30 srp 2023, 20:03 Cokoli nad 0km je dobrýa věřím i v to, že v rámci nostalgie se někdo i chopí volantu

. Začínáš mě dohánět s obsahem motoru-(3,7vs.3,8)
 . Začínáš mě dohánět s obsahem motoru-(3,7vs.3,8)  
   Budu muset brzy převrtat válce na 4,0l
 Budu muset brzy převrtat válce na 4,0l  
  Tak mě v kubatuře dohánět nemáš jak
  Tak mě v kubatuře dohánět nemáš jak   můžeš to ale zkusit ve spotřebě
 můžeš to ale zkusit ve spotřebě  

Páč to, co ty spotřebuješ za půl roku , já mám za týden
  Páč to, co ty spotřebuješ za půl roku , já mám za týden   

to ma uz snad 5m alebo sa pletiem?
 to ma uz snad 5m alebo sa pletiem?
 Ix55.
 Ix55. , ale kdyby jelo auto přes hranice teď, už bych si tak jistý nebyl
, ale kdyby jelo auto přes hranice teď, už bych si tak jistý nebyl  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |