Jedna už to balí jako primátorka,ale ten hlavní se drží jak...

Vrbe,ať se ti na východě daří a až pojedu do Sniny-stavím se na kafe taky

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Kdyz to CZ vlade nevadi, ze cesi nemaj kde bydlet a rozprodavaj celou republiku...
  Kdyz to CZ vlade nevadi, ze cesi nemaj kde bydlet a rozprodavaj celou republiku... zatím spokojenost velika.. tak pak dejte echo, až sem vyrazíte
 zatím spokojenost velika.. tak pak dejte echo, až sem vyrazíte  mame super pivo, jídlo, kávu a domácí dorty všeho druhu ,:))
 mame super pivo, jídlo, kávu a domácí dorty všeho druhu ,:))

(myšleno v dobrém-jsem úplně stejný
(myšleno v dobrém-jsem úplně stejný  ) Já taky v sobotu plánoval welness v Beskydech a skončil jsem na hřebenu Javorníků do tmy
 ) Já taky v sobotu plánoval welness v Beskydech a skončil jsem na hřebenu Javorníků do tmy 

Vítej na Slovensku,taky jsem se minulý týden 2x potil na cestě do a z Levíc
 Vítej na Slovensku,taky jsem se minulý týden 2x potil na cestě do a z Levíc  Naštěstí bez následků
 Naštěstí bez následků 
](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 jinak ač nerad.. musím si posypat hlavu popelem a priznat, že to byla moje blbost ... Měl jsem auto v mrtvém úhlu a aniž bych uvedl hlavu a podíval se doprava, rovnou jsem vyrazil a trefil ho
 jinak ač nerad.. musím si posypat hlavu popelem a priznat, že to byla moje blbost ... Měl jsem auto v mrtvém úhlu a aniž bych uvedl hlavu a podíval se doprava, rovnou jsem vyrazil a trefil ho
 světla nevydržely, dnes jsem volal do servisu, tak světla obě jsou na výměnu (jedno poškrábané, druhé prasklo) nárazník komplet včetně mlhovek a je poškozena i chladicova a stěna ... No uvidíme na kolik to vypočítají, auto pojištěné je, spoluúčast malá takže pohoda... Jediné co mě štve je ta byrokracie kolem toho
 světla nevydržely, dnes jsem volal do servisu, tak světla obě jsou na výměnu (jedno poškrábané, druhé prasklo) nárazník komplet včetně mlhovek a je poškozena i chladicova a stěna ... No uvidíme na kolik to vypočítají, auto pojištěné je, spoluúčast malá takže pohoda... Jediné co mě štve je ta byrokracie kolem toho  auto bych měl mít do deseti dnů opravené,ale převod peněz z Čech na Slovenské Království trvá až dvacet dni
 auto bych měl mít do deseti dnů opravené,ale převod peněz z Čech na Slovenské Království trvá až dvacet dni| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |