Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ja to rikal kdyz jsem presel, ze Ceed neni vubec marnejvorlajz píše:se Ceedem mám najeto 700 km... z toho cca 400 mimo obec a zbytek po městě... první věc, která mě upoutala byly samozřejmě sedačky... jsou výrazně tvrdší jak v mojí i30... měl jsem dokonce pocit, že mám nastavenou bederní opěrku na maximum a ona byla přitom na minimum... v i30 ještě tu elektrickou bederní opěrku nemám... takže když si sednu do Myši, tak mám pocit, že jakoby zapadnu do sedačky, naopak v Sidovi mě sedačka "rovná" záda![]()
![]()
ač jsou obě sedačky naprosto rozdílný, tak mi obě vyhovují a nevadí mi...
Sid má krásný volant a libí se mi i to červené podsvícení... navíc se mi hodně moc líbí barvené provedení interiéru, tedy nejen sedaček, ale i výplně dveří... paráda... interiér působí hodně hezky a vzdušně... moje i30 je trochu usedlejší, ale také velmi příjemná... velký rozdíl je v budíkách... to provedení je prostě naprosto odlišné... obě verze se mi líbí... Sid má krásnou řadící páku... a moc se mi líbí ovladače otvírání oken, které jsou doplněné chromovaným páskem... působí to velmi luxusně... vzhledem k tomu, že výbavy jsou si velmi podobné, byť tedy Sid nestartuje na tlačítko, tak musím říct, že v obou autech se cítím bezvadně... Sid navíc působí trošku více "otevřeným" dojmem... to asi ty malý okýnka v předních dveřích, které tedy na mě působí dost velkým dojmem... musím je změřit...![]()
co se mi v Sidovi líbí je ta navigace s CarPlay... to je super...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |