Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak, tak .... aspoň jednou do roka by se mohl na sraz dostavit každejMartun píše:
Pivis
Máš to fakt drobet z ruky.. ale zase jezdíš za poloviční náklady!![]()
a výhled fakt stojí zato!
Panečku.. ty ho vyloženě zhuntuješ..Vilda píše: ...Teď jsem si tady orientačně spočítal, kolik jsem zatím najel kiláků na všechny srazy ..... 1 800 km ....A se dvěma zářijovýma srazama to bude dost přes 2 000 kilometrů ...
Tady vyvstává otázka, proč ji nebylo rozumět69pavel píše: ... nechce me pustit sameho, pry abych nezvlcil nebo cosi takoveho rikala ale nebylo ji rozumet
prave ze ne, to bych vedel jiste ale neco takovyho brblala pod nosemMartun píše:Tady vyvstává otázka, proč ji nebylo rozumět69pavel píše: ... nechce me pustit sameho, pry abych nezvlcil nebo cosi takoveho rikala ale nebylo ji rozumet.... Jestli ty jsi ji , při tom jejím rozhodnutí - jet stebou - mírně nepřidusil...
![]()
![]()
![]()
![]()
A to se docela divím, že ji furt tak zatloukáš!Vilda píše: ...a hlavní je, že tam nebude ta moje
To je možný, ale zase bych se nebavil jáMartun píše: třeba by se dobře bavila na rozhledně!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |