Co se týče montáže: překvapivě se největším oříškem neukázalo připevnění H7 redukce, ale spíše vše nějak smysluplně nacpat do víčka za reflekotrem. Resp. redukce padla na místo velmi dobře, pak je klasický problém s tim "drátem" co drží žárovku. To je fakt výmysl na entou (proč nejsou žárovky na bajotet, život by byl snažší). S tím jsem se mořil relativně dlouho, ona ta redukce je v průměru o malinko širší než ona "pružinka nebo drát (nevim jak to nazvat správně) a nechtěla projít. Jakmile byla redukce na místě, šlo to rychle. Žárovka dovnitř, připojit na canbus, ten na auto (na konektoru auta černý drát na plus, modrý mínus). Bohužel co se ukázalo jako nešikovný, je právě upevnění žárovky přes onen drát, žárovka zabírá dost místa dozadu a stačí kdekoli málo zatlačit a žárovka se v reflektoru snadno hýbe a vychýlí se do strany mimo osu (protože ten drát sím o sobě pruží). A to je problém ve chvíli, kdy už jsem měl ve víčku skoro všechno relativně poskládaný, pak jsem chtěl dát víčko, který samo na všechno tlačilo a žárovka v tu chvíli byla v reflektoru šikmo