Alebo budeme šťastný ak zásielka príde vtom istom roku kedy bola objednaná

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zatím to nemám vyřešené, musí se do dveří vyvrtat malý otvor kudy se to protáhne a napojím to nejspíš na ovládání oken. Budeš to mít potom zapojené každé ve dveřích a nemusíš tahat kabely přes celé auto. Líbilo by se mi víc to, co umí měnit barvy a je to přes aplikaci, ale cena je kolem 3000kč, což se mi za to dávat moc nechce...
Jediné pozitívum Činskej ploutvičky je vzhľad . Inač prijem rádiového signálu je katastrofálny . Priamo v Prahe asi to bude OK ale mimo kde bude slabší signál tak smola . Na pôvodnú anténu som mal 10 staníc na plutvičku 3
Neboj, s tímhle počítámEFISO píše: ↑31 říj 2020, 11:39 Jediné pozitívum Činskej ploutvičky je vzhľad . Inač prijem rádiového signálu je katastrofálny . Priamo v Prahe asi to bude OK ale mimo kde bude slabší signál tak smola . Na pôvodnú anténu som mal 10 staníc na plutvičku 3Musel som použiť iné riešenie ... Tak si to najprv testni aby si nebol potom sklamaný ak to tam namontuješ na trvalo .
já mám příjem pro mě nedostatečný. A je to úplně stejné jako s origo rádiem u Marey i po výměně autorádia u Marey za nové (Kenwood). Takže starší kontra novější nemělo a nemá na příjem vliv.Schnack píše: ↑31 říj 2020, 17:27 Tak já za sebe, mám originál ploutvičku od Hyundaie a neřekl bych, že mám příjem nějak výrazně horší v porovnání se Škodovkama (Fabia III, Octavia II, Octavia III) nebo s Fordem Focusem III. Máme u nás jedno signálově dost slabý místo, kde starý autorádia vypadávaly, ale u novějších aut už je sice cítit, že signál je na hraně ale nevypadávají (ani i30 s ploutví)
Nevím, jestli má výše tvé výplaty vliv na poslech rádia v autěBoryš píše: ↑01 lis 2020, 13:01já mám příjem pro mě nedostatečný...Schnack píše: ↑31 říj 2020, 17:27 Tak já za sebe, mám originál ploutvičku od Hyundaie a neřekl bych, že mám příjem nějak výrazně horší v porovnání se Škodovkama (Fabia III, Octavia II, Octavia III) nebo s Fordem Focusem III. Máme u nás jedno signálově dost slabý místo, kde starý autorádia vypadávaly, ale u novějších aut už je sice cítit, že signál je na hraně ale nevypadávají (ani i30 s ploutví)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |