Jinak.. když si vzpomenu co práce mi dalo naskládat všechny kupátka před tvoji garáž

A Borku.. pamatuješ? Tys tam natáčel.. a já ti způsobil i dost adrenalinovej zážitek.. takže otázka
Bude tam to videjko??.. klidně ti za to dývko zaplatim

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Kaviárový toasty, to je vůůůůůlBorek píše:Marťasz,člověče já to mám stále ještě v kameře.Ale ještě je čas na vypálení
.Jak jsem ti říkal-budu se snažit to video ze srazu vypálit na DVD a přivézt.
V autě DVD přehrávač mám,tak se budou moci mrknout i ostatní herci.
Na konci týdne se uzavře hlasování o termínu srazu a bude definitivně jasno-KDY.Tak kdo jste ještě nehlasoval a máte zájem přijet,máte nejvyšší čas
![]()
Martasz nám ukazuje,kudy na Berlín.....![]()
Jasný Jirko v pohoJirka píše:Ono to to není o tom co chci jámacháček píše:Ty chceš ten červen co?Nech to do pátku a pak to zamkni. No v nejhorším případě, když to vyjde na červen, odjedu v sobotu po poledni. Ach jo, co se dá dělat
.
.. Hlasovalo se jak se hlasovalo, psal jsem že to za týden zamknu. Ale necháme to do toho pátku, to už je jedno..
P.S. Hlasoval jsem pro květen
JirkoJirka píše:Bohužel až do 8.4. jsem pryč, takže hlasování musím ukončit jedině dnes cca 13.00 a nebo to zamkne v neděli někdo jinej. Jinak kdo bydlí poblíž Mimoně (kromě mě skoro všichni) např. HANZ,MARTASZ,BLACK nebude se někdo z vás v termínu 29.3.-8.4. pohybovat po Praze? Že by sme trochu probrali co bude potřeba zařídit na srázek. Klidně vše obtelefonuju, ale pro papír asi nebudu moct dojet.
To jsem rád.. těšíš se jak ti zas provětrám ofinu?Borek píše:...Martasz je v pohodě a těším se na něhoJeště netuší že za DVD mě dá 10Kč,ale za autorská práva 500,-Kč(ale pššššt,ať se nevyplaší
).
No já to klidně zamknu, i když by mě nevadilo, kdyby to bylo zamčený už teď.Jirka píše:Bohužel až do 8.4. jsem pryč, takže hlasování musím ukončit jedině dnes cca 13.00 a nebo to zamkne v neděli někdo jinej....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |