Oni se nemusí domlouvat, stačí jim dalekohled a ten druhý, kerý se podívá později organizuje.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
No cenotvorba PHM je nějaká zvláštní mě sere např. jakákoliv zmínka o cenách ropy v TV.....
Kdykoli se cena ropy zvedne o dolar za barel u nás se ihned zvýší o korunu
Měli jsme v minulosti cenu i přes 100 USD za barel , ale cena např. nafty lehce šla přes 30,- ale teď je ropa "za hubičku" a ceny jsou taky za 30++
Pokud se na burze mění cena vzhůru, tak se dražší nakoupená ropa bude u nás v rafineriích zpracovávat někdy za 3 měsíce - proč na zdražení tedy reagují ceny ihned a zlevnění jde jen velmi pomalu a obezřetně ??????
Je něco shnilého ve státě českém......
Nemám problém tankovat na ONO - myslím, že kdyby byla ta nafta nebo benzín od nich blbý, tak by jim přišlo "rozbít hubu" velké množství poškozených...... Já ONO beru jako celkem přijatelnou firmu, která má dost velký obrat a výtoč, dlouho u nich v nádržích paliva nevydrží a to je jen dobře. Ano berou standartní paliva, ale také se dá říci, že jde o nejkontrolovanější řetězec - prostě práce nasraté konkurence v okolí ONO je vidět
Navíc používám do každého tankování VIF.
Richard555 píše:Nemám problém tankovat na ONO - myslím, že kdyby byla ta nafta nebo benzín od nich blbý, tak by jim přišlo "rozbít hubu" velké množství poškozených...... Já ONO beru jako celkem přijatelnou firmu, která má dost velký obrat a výtoč, dlouho u nich v nádržích paliva nevydrží a to je jen dobře. Ano berou standartní paliva, ale také se dá říci, že jde o nejkontrolovanější řetězec - prostě práce nasraté konkurence v okolí ONO je vidět
Navíc používám do každého tankování VIF.
Na ONO jsem jezdil s x auty, jak benzín, tak diesly a nikdy nebyl problém, tedˇ tam jezdím taky a dávám VIF, dnes jsem ale autíčku dopřál plnou OMV maxxmotion 100ku, jede jak čert . Jinak u nás na ONO mají už i aditivovanou naftu a tankuju to do manželčina diesla a motor je takový tišší, tak tam si něco bude . Ale jak říkáš, mají velkou výtoč a spoustu kontrol, takže za mně v pohodě.
je
Hyundai i30 II kombi GDI 99 kW bílá
Hyundai i30 II kombi Crdi 81 kW červená
Fiat Stilo 1.9 Jtd 85 Kw stříbrná
bylo
Audi A6 (C4) 2.5 TDi pětivál quattro crashed
Škoda Octavia tdi 81 kW stříbrná
Škoda Octavia tdi 66 kW černá
Škoda Forman modrý
U mě bohužel široko daleko žádné ONO není. Takže tam je pouze Ne ONO. Jezdím většinou na Globus Zličín nebo Do Karlštejna (nyní MOL). Cenově dobré, kvalita řekl bych průměrná, jak u benzinu, tak u nafty.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
Benzín je ale stále v CZ oproti SK citeľne lacnejší. Tam kde sa u nás začínajú najlacnejšie ponuky za cca. 1,30 - 1,32€ za liter, je v CZ cena na bežnej veľkej značkovej pumpe mimo diaľnice (dnešné pozorovanie pri výlete do okolia UH). Natankovanie za 1,23€ na tank-ono v Zádveřicích bolo dnes celkom príjemne. Aktuálna bežná cena na OMV prípadne Slovnaft je u nás na úrovni 1,40 - 1,41€ mimo diaľnic.
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.