Dovolená

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Maros Hupka
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Dovolená

Příspěvek od Maros Hupka »

Mirku, asi sme sa zle pochopili. Ja som myslel, že nebolo sa na čo pozerať v bazéne, keď tam boli samí dôchodci :lol:
Ale chodím tam so ženou, ona je reumatička a aj mne teplá voda na vekom unavené kĺby robí dobre. Navyše, z domu to mám 20km, takže my zvykneme chodiť v týždni po 16,00 , kedy je zľavnený lístok. Lebo celý deň v bazéne by bol na mňa veľa . Ešte tak v lete, kedy sa dá stráviť čas aj vonkajšími aktivitami. bazénov je tam viac, s rozdielnymi teplotami vody, takže vybrať sa dá.
Alebo potom ešte Lipót, kde je voda podobného zloženia (tam máš ale navyše kemp priamo v areáli). No Lipót je skôr tip na leto, na rozdiel od Mošoňu.
H1 CRDi r.v.2005 chip 400 Nm 170PS
Reklama

Espero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Espero »

No tak až do 16 hodin nebylo na co koukat, tedy kromě rehabiltační cvičitelky pro skupinu důchodkyň, tak trošku gravidní, ale po 16 hodině už trošku jo. Byla tam jedna maďarská asi 45 kg anorektička zamilovaná do maďarského tlusťocha kolem 160 kg odhadem. A pak tam byly asi tak 2 pětačtyřicítky, které celkem ještě ušly. Jiné tam nebyly. Nevím ale proč, všechny tyhle Maďarky měly nohy do X. Nevím jestli je to pro Maďarky běžné, já chodil s Maďarkou asi 6 let před asi tak 40 lety a ta nohy do X neměla. Jenže to nebyla Maďarka maďarská, ale slovenská, protože bydlela v Rači v Blavě. Možná proto měla ty nohy normální. Už nežije. Umřela mladá.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
oltcitak

Příspěvek od oltcitak »

Mirku, neblbni...na starobu sa vrtieť okolo žien? Nestačilo Ti? :lol:
"Rexik" 4WD,2,5l CRDi 103kW

Kód: Vybrat vše

http://oltcitak.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Pokec“