Moderátoři: Martun, Moderátoři
Gandalf píše: ...
Martun zase může říct, že to jsem celý JÁ
Klidně bych se tam vydal, vzal bych si pistoli a jezevčíka .... a hurá pro koncovkuGandalf píše: kde mají výdejní místo a je to taková pr... v kriminálně nedobré části města, daleko a ještě uvnitř areálu bývalé fabriky.
daj vediet kde, pojdem to vyzdvihnut. 4 roky na Francouzske ma vycviciliGandalf píše:Vildo, jak tam nedáš souměrně ještě aspoň jeden na druhou stranu, tak to nevypadá dobře![]()
Jinak se přiznám, že jsem si předevčírem našel prodejce v Brně, identická koncovka, cena nižší jen o pár Kč a měl jsem už vyplněnou internetovou objednávku. Pak jsem se jen pro zajímavost koukl, kde mají výdejní místo a je to taková pr... v kriminálně nedobré části města, daleko a ještě barák uprostřed velkého areálu bývalé fabriky. Takže jsem rozepsanou objednávku hezky smazal. Jak je vidět i lokalita prodejny někdy rozhoduje...![]()
Martun zase může říct, že to jsem celý JÁ
Mrzí mě, že jsem nebyl....rád bych porovnal CRDi a CVVT.Vilda píše: Ale při závodech na dráze, taky 11 až 13 litrůale stálo to za to !!!
Stovkou jsem myslel okresky a 120-130 km/h dálnice ..... nikam jsem nespěchal a kochal jsem se zatím ještě krásně zelenou krajinkouMartun píše:
jinak já teda po dálnici 100 jezdit neumím..
Tak osobně tomu moc nevěřim, ale budižZdeněkSvoboda píše: i30káři už test dělali a 1,6 CRDi vyhrálo nad 1,6 CVVT o půl až 1 auto.
Víš jak.. "Vy jste se zase kochal , pane doktore! " ... tak bacha..Vilda píše: ..... nikam jsem nespěchal a kochal jsem se zatím ještě krásně zelenou krajinkou![]()
Už jsem psal ZoldoviVilda píše: Ale testu se nebráním .... to v žádném případě, ale aby byl test regulerní, chtělo by to dráhu jako teď na srazu u Bechyně ...... ne někde blbnout na okresceto je tak leda na zabití ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |