Alf: Děkuji, aspoň něco málo narychlo, počasí focení nepřálo.
petzl: Věřím, že jsi měl hezký víkend Cestou zpět jsme se ještě stavily na jídlo na salaši Krajinka. Výborně jsem se najedl, jen kafe by tam mohlo být kvalitnější. Frolík je Frolík Segafredo se nechytá
Samo: Jj, zoo opravdu super, byly jsme spokojeni.
Za víkend nakonec najeto přes 700 km. Dnes jsem mezi Hřebečákem a Litomyšlí chytil kvalitní slejvák. To už jsem řekl, že příroda se mě snaží přesvědčit, že výměna pneu za zimní byl krok správným směrem Naštěstí Tuky s větrem neměl problém
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Segafredo je taková Jihlavanka-jen v nouzi nejvyšší
To já byl jasný-Dolný Kubín,Párnica,Zázrivá,Terchová-ledová smršť-zimní gumy výhra
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 54000 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Axel.Foley píše: Dnes jsem mezi Hřebečákem a Litomyšlí chytil kvalitní slejvák.
Sis teda vybral místo. Jeden z mála úseků mezi Mohelnicí a Hradcem, kde se dá slušně jet a něco předjet, ale při takovým počasí je lepší to nedráždit...
Nepředjížděl nikdo, nemělo to smysl. Viditelnost mizerná, na cestě množství vody. V Litomyšli jsem otáčel, tak to se šouráním se v koloně tak hrozné nebylo.
Svítivost? Subjektivně mezi Osramem a Narvou žádný rozdíl není. Obvykle jsem bral základní řady. Takže aby byl jeden druh žárovky víc namáhán nadměrným vyzářeným výkonem, to opravdu ne.
Myslete si o mně co chcete, ale za mně Osram opravdu ne. Za tu cenu kvalitou rozhodně nespřesvědčil
Čaute, takže dnes som zaslal peniaze za nového Tusíka. V pondelok - 06.11. si ho idem prevziať do Hyundai Košťany nad Turcom. Mali ho na dvore od 12.10.2017. Takže skladovka - funglovica. Hyundai ix35 som predal do AAA. Paradoxne ponúkli najvyššiu cenu. Oslovil som x predajcov Hyundai - chcel som dať auto na protihodnotu a mal som aj inzeráty, avšak najviac dali áčka. Teraz vyberám zimné pne rozmerov 225/60 R17. Neviem sa rozhodnúť medzi Continental ContiWinterContact TS 850 P SUV, Dunlop Winter Sport 5 SUV a Nokian WR SUV 3. Poradíte s výberom?
@ LEGO73:
na ix35-ke som mal continental a tieto goodyear su lepsie:
GoodYear Ultra Grip Performance SUV Gen 1
225/60 R17 103V
4x4 zimne pneu
vlastna skusenost - ak nokian tak nie vyrobene mimo eu, lebo sa tes na 2kg zavazia (vlastna skusenost aj ked ja som mal "len" 1,75 kg. Tak som ich hned vratil. este na 35-ke pred continental
Svítivost? Subjektivně mezi Osramem a Narvou žádný rozdíl není. Obvykle jsem bral základní řady. Takže aby byl jeden druh žárovky víc namáhán nadměrným vyzářeným výkonem, to opravdu ne.
Myslete si o mně co chcete, ale za mně Osram opravdu ne. Za tu cenu kvalitou rozhodně nespřesvědčil
Ja som kúpil žiarovky MTEC, a za mňa veľké sklamanie pri jazde v noci keď prší.
Aj keď je pravda že majú krásne biele svetlo,, ale keď prší a je tma není vidieť skoro nič.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Články o autech a věcech s nimi spojenými píšou "opravdu fundovaní" novináři:
Přiznáme se, že o nebezpečích, která na naše auta v provozu číhají, jsme věděli hodně. Ale že je mezi nimi i nějaká polétavá rez, to jsme vážně netušili.