Moderátoři: Martun, Moderátoři
A nebylo to náhodou před tím, než jsme s Martunem přijeli ?? Pokud se dobře pamatuju, tak jsme přijeli jako poslední a po krátké debatě venku se šlo do restaurace na oběd a pak byla příprava na spol. foto .... ale, že by mi Mexičan ukazoval demontáž filtru se opravdu nepamatujujarik65 píše:Jo tak kdyby si dával pozorna srazu na Milovech,tak tam byla názorná ukázka předváděl Mexican
![]()
Tak to vidíš ..... já to normálně propásjarik65 píše:Ne ne bylo to po sezení a před společným foto ale ty jsi tam debatoval s někým jiným Mexican to ukazoval na svým autě a byli jsme u toho asi 4-5 lidí,ale pamatuju si jen Zdenka Svobodu a samozřejmě Mexicana
servis.. mas to predsa v zaruke.. ja sa navyse vzdy tapacirungov dveri bojim, aby som nieco neodlomilZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Možná pidi problém, ale dneska jsem jen tak namátkou na křižovatce při červené zkoušel otvírat okna u auta a zjistil jsem, že přední okno u spolujezdce skoro nesjede dolů a nahoru jsem mu musel pomociZadní na 80% stejně, ale ty se dovřely už samy...je to tím, že nejsou používaný a nebo je problém s motorkama...(podle zvuku to vypadá, jako kdyby nemohl motůrek okno utáhnout), popř. jinde?
Na mé straně okno otvírám prakticky každý den a jezdí to jako po másle...stačilo by to rozebrat a namazat, nebo to mám nechat prohlétnout v servise??
ZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Možná pidi problém, ale dneska jsem jen tak namátkou na křižovatce při červené zkoušel otvírat okna u auta a zjistil jsem, že přední okno u spolujezdce skoro nesjede dolů a nahoru jsem mu musel pomociZadní na 80% stejně, ale ty se dovřely už samy...je to tím, že nejsou používaný a nebo je problém s motorkama...(podle zvuku to vypadá, jako kdyby nemohl motůrek okno utáhnout), popř. jinde?
Na mé straně okno otvírám prakticky každý den a jezdí to jako po másle...stačilo by to rozebrat a namazat, nebo to mám nechat prohlétnout v servise??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |