Ale hlásím se na sraz na konec června, pokud bude.. Doufám, že bude tak super jako úplně ten první sraz.
Jo a beru s sebou i chlapa, no a taky něco na zub

Někoho už znám a zbytek ráda poznám.. Borek jak vidím jede

Meredith
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
A na chlapyMeredith píše: Jinak speciálně pro Borka: zklamu tě, ale nejsem na řízky.
Meredith
BorkuMeredith píše:Dobře, CHLAPE, tímto tě vyzývám na souboj-závod.
Meredith
Když prohraješ, sníš za tres sojový řízek![]()
To je teda výzva tu musím vidětMeredith píše:Dobře, CHLAPE, tímto tě vyzývám na souboj-závod.
Meredith
BORKÚÚÚÚÚÚÚ!!!!! Je mi tě líto! Jako správnej gentleman bys měl uhnout dáměMeredith píše:Dobře, CHLAPE, tímto tě vyzývám na souboj-závod.
Meredith
a ještě vem belík na ........ asi ho hned vrátí v rozemleté podoběHanz píše:BORKÚÚÚÚÚÚÚ!!!!! Je mi tě líto! Jako správnej gentleman bys měl uhnout dáměMeredith píše:Dobře, CHLAPE, tímto tě vyzývám na souboj-závod.
Meredith
A odměnou ti bude smažená pampeliška....
S prominutím mě napadá jen jedno - tý v.le, tady si něgdo zavařil! Dovalí šnicle a bude žvejkat kopřivu na oleji!
![]()
![]()
![]()
4 Meredith:
Prosim za prominutí mých hnusných slov vůči tvému návrhu trestu za prohru, ale škodolibost mě nedovolila se zařehtat na adresu Borka...![]()
![]()
Borku, mám vzít sůl na dochucení......
Taky to musím vidětJosef píše:BorkuMeredith píše:Dobře, CHLAPE, tímto tě vyzývám na souboj-závod.
Meredith
to je tedy výzva
Samozřejmě - koleno s čerstvým křenem, pivo vychlazené (nejlépe ze sedmého schodu) a ta ženská mladá a nic moc oblečená viďKyrglik píše:4Hanz:
Já jsem taky mlaďoch a jedinej"hřích"co mám na svědomí je Uzený koleno,pivo,ženská a moje krásný autíčko
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |