a ted kdo tu nehodu způsobil

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ono pověstné vybržďování a tím pádem vychovávání toho za mnou.... Teď nereaguji na tvůj konkrétní případ, enjoy. I kdyby auto za mnou mělo 5 kamer za sklem a já jedu po krásné rovné silnici, předpisových 90km/h a najednou prostě hamtnu na brzdu, nikdo jiný kromě mě, nemá právo posoudit, jestli se jedná o úmyslné vybrždění. Řidiče jakéhokoliv auta, může postihnout jakákoliv momentální nevolnost. Ty do auta před sebou nevidíš, jestli řídí starej nebo mladej a pokud mám najednou pocit a důvod náhle zastavit, tak mám na to nárok!!!! A řidič auta jedoucího za mnou je POVINEN dodržovat takovou bezpečnou vzdálenost, kdy bude i on schopen díky vývoji a provozu na silnici, bezpečně zastavit vozidlo za před ním jedoucím vozidlem. Já nikoho zatím nikdy ještě nevybrzdil a ani se tento styl jízdy nehodlám učit, jen se obávám tohoto "moderního" sloganu, kdy prostě dement nalepený za autem to neubrzdí, vlítne do auta před sebou a pak bude PH krmit slintama a zbavovat se zodpovědnosti a viny právě tím, že řekne: "On mě vybrzdil".enjoy píše:..... a dojel mě kamion,nalepil se na mě,což mě znervózňuje,tak jsem ťuknul na brzdu,zdůrazňuji ťuknul, a ten se mohl posrat!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |