Výměna koncového dílu výfuku: 23 297,- Kč
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Zdroj: https://www.hyundai.cz/zaruka-a-sluzby/komplexni-sluzby
Moderátor: Moderátoři
Poznám,preto som si nekúpil 3ročný BMW alebo MB,alepetzl62 píše:Znáš tu pohádku o opici a banánech?![]()
Axel.Foley píše:Ač to není trhač asfaltu, myslím, že by jsi se divil a moc
Nechcel som sa nikoho dotknut to nieidam.i píše:Majo 1986,urob si podpis,aby bolo jasné za koho kopešAj keď to z textu vyplíva.
![]()
Axel ti určite odpovie svoje.
Majo1986 tys tam psal o tom výkonu. 1,7 je svižnější jež by se dalo čekat od papírových hodnot, ale tím to končí, na lámání chleba dojde při potřebě pružného zrychlení v rychlosti 80 kmh, je třeba si dávat větší rezervu při předjíždění a tady ten výkon citelně chybí. Je to normální a netřeba to řešit. Já osobně si říkám, že po 2-3 letech od koupě si vezmu výkonnější kubaturu ale zase to bude Tucson, to auto mi prostě vyhovuje.Majo1986 píše:Nechcel som sa nikoho dotknut to nieidam.i píše:Majo 1986,urob si podpis,aby bolo jasné za koho kopešAj keď to z textu vyplíva.
![]()
Axel ti určite odpovie svoje.kazdy moze povedat nazor aj pan Axel. Jasne ze kopem za benzin a v hyundai som na vyber velmi na vyber nemal. Ja som to auto kupoval lebo sa mi pacilo ake je, nie co ma pod kapotou. Ale to ma asi nepochopite
Majo1986 píše:Axel.Foley píše:Ač to není trhač asfaltu, myslím, že by jsi se divil a moc
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |