3.Garančnì prohlìdka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 3.Garančnì prohlìdka
Olej po výměně v servisu si vžďy hned zkontroluji při předání vozu. Pokud u práce na vozidle nejsem, nevěřím nikomu.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
- Reklama
- TheFirstman
- **
Diky za reakce. Na fakture mam 3,4 l. Jinak se take priklanim k te variante, ze malo odpustili puvodni olej. Kazdopadne, kdyby to neprelili a ted jsem za to rad, tak bych nemel vubec zadne podezreni, protoze v te tenke vrstve na olejove merce ma olej krasne svetlou barvu.
Jsem zvedavy, jak se k tomu postavi, ale nepredpokladam, ze priznaji chybu. Navic kdyby melo zazrakem dojit k nejake naprave z jejich strany, tak jim stejne nebudu verit. Asi se objednam do toho chvaleneho servisu v Hloubetine a radeji znovu zaplatim za novou vymenu oleje.
Kazdopadne jsem z toho autorizaku znechuceny, zakladaji si na rodinne firme a libaji vam prdelku...
Jsem zvedavy, jak se k tomu postavi, ale nepredpokladam, ze priznaji chybu. Navic kdyby melo zazrakem dojit k nejake naprave z jejich strany, tak jim stejne nebudu verit. Asi se objednam do toho chvaleneho servisu v Hloubetine a radeji znovu zaplatim za novou vymenu oleje.
Kazdopadne jsem z toho autorizaku znechuceny, zakladaji si na rodinne firme a libaji vam prdelku...
Hyundai i30 WG 1.5 DPi Smart Nav, engine red (2022)
Hyundai i20 1.4i Comfort, vínová metalíza (2009) - prodáno
Hyundai i10 1.1 48kW, modrá metalíza (2008)
Škoda 125L, zeleň topolová (1989)
Hyundai i20 1.4i Comfort, vínová metalíza (2009) - prodáno
Hyundai i10 1.1 48kW, modrá metalíza (2008)
Škoda 125L, zeleň topolová (1989)
ked menili olejovy filter, museli mat vyliaty komplet olej, inac ja ked som odsaval, tak som mal v striekacke tiez tahy humus, pripisoval som to tomu, ze sa ten olej trochu spenil ked som ho vytahoval, ked som ho prelial do sklenej flase tak vyzeral zdravsie
inac pred/po kazdej vymene oleja co si nerobim sam, robim kvapkovy test a kontrolujem stav oleja
inac pred/po kazdej vymene oleja co si nerobim sam, robim kvapkovy test a kontrolujem stav oleja
i30 Combi FAMILY; vyrobene 3/2020; 1.4T-GDI