JEDU Byl jsem na všech srazech,tak i tady musím pozlobit Farmáře,Ivana,Víťu,Jirku.... Těším se,že bude pohodička a legrace jako vždy.
Hlobilp-včera jsem byl na autosalonu v Brně,tak jsem neprohlížel stránky.Pošlu ti v SZ telefon a domluvíme se na jízdě v pátek(v kolik můžeš?).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borek: to ja taky a skoda, ze jsme se nepotkali.... samo ze nasi znacku jsem docela prolezl.. coupe, I30, Sonata, Grandeur..... nadhera... a utvrdil jsem ze, ze uz neni spatnych znacek, vsechny jsou na tom +- stejne.
Posli a domluvime se..... mozna povezu par holek... premysli, ze si udelaji vylet )) V kolik to v patek bude jeste ted nevim
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
Chladič klimatizace je teprv na cestě z centrálníhio skladu kdesi v Belgii.
Víc budu vědět v PÁTEK v poledne.
Pokud to bude složený do 18 ti tak jsem samozřejmě tam. Přeci bych v tom nenechal VIPEho samotného, abyste ho velkejma autama utiskovali
Korálek píše:Ahoj všem,těšil jsem se že vás co nejvíc o víkendu poznám ale bohužel se nedostavím. Mám autíko od 4.6. po bouračce v servisu a bude to až v pondělí.
Tak máme sraz protáhnout do pondělí a počkat na tebe?
Josefe musíš přifrčet,kdo by nám dělal hasičský dozor u táboráku.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Korálek píše:Ahoj všem,těšil jsem se že vás co nejvíc o víkendu poznám ale bohužel se nedostavím. Mám autíko od 4.6. po bouračce v servisu a bude to až v pondělí.
Tak máme sraz protáhnout do pondělí a počkat na tebe?
Josefe musíš přifrčet,kdo by nám dělal hasičský dozor u táboráku.
Díky Borku ale snad se s váma setkám jinde.Jinak do tohoto kempu jezdím pravidelně už asi 9let.Po tom co je tam udělané nové sociální zařizení tak je to tam lepší.Jo a ani to není drahý.