normálka hliníkovým sprejem a pak chromemDEDe píše:cimpak ste to strikali ? taky bych potreboval nastrikat vzadu ty kotouce a brzdy.pepan píše:jj návštěva. opekačka,pívo šampano a srandaa tady po nastříkání
jak psí kulky

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
normálka hliníkovým sprejem a pak chromemDEDe píše:cimpak ste to strikali ? taky bych potreboval nastrikat vzadu ty kotouce a brzdy.pepan píše:jj návštěva. opekačka,pívo šampano a srandaa tady po nastříkání
jak psí kulky
dik za tip tam sem si ji objednal.BigPAJA píše:JJ uz od te doby co jsem koupil coupatko tak jsem vedel ze na nej dam nejake cerne disky a pak jsem nasel tyto a jsou uplne uzasne.
Jinak 225 gumy nechci ani tak kvuli te sirce, ale kvuli cene. Je to typizovany rozmer a jsou proto levnejsi
![]()
DEDe: Ja jsem asi pred 2 tydny natiral brzdove trmeny. Koupil jsem barvu od foliatecu(http://www.foliatec.cz), ktera stoji neco kolem 800. Jedna ta nadobka vydrzela na i30 i coupatko a to jsem jeste natrel i sani, protoze mam kryt motory zhozeny.
A dalsi duvod je ten ze uz ji mame odzkousenou na dalsich dvou autech(accent a elantra) a drzi skvele
A dobře si udělal....navic k tomu budes mit i sprej na cisteni třmenů a hlavně je to dvousložková barva a proto skvěle a dlouho drží.DEDe píše:dik za tip tam sem si ji objednal.BigPAJA píše:JJ uz od te doby co jsem koupil coupatko tak jsem vedel ze na nej dam nejake cerne disky a pak jsem nasel tyto a jsou uplne uzasne.
Jinak 225 gumy nechci ani tak kvuli te sirce, ale kvuli cene. Je to typizovany rozmer a jsou proto levnejsi
![]()
DEDe: Ja jsem asi pred 2 tydny natiral brzdove trmeny. Koupil jsem barvu od foliatecu(http://www.foliatec.cz), ktera stoji neco kolem 800. Jedna ta nadobka vydrzela na i30 i coupatko a to jsem jeste natrel i sani, protoze mam kryt motory zhozeny.
A dalsi duvod je ten ze uz ji mame odzkousenou na dalsich dvou autech(accent a elantra) a drzi skvele
to vis mafietatulda píše:Teda pánové-mít skalp,tak ho smeknu,tomu říkám postřeh,ani jsem nevěděl,že mě takhle vyfotil auto
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |