Chcem sa opytat na tento problem. Nastartujem na pol obratky, vsetko super krasny zvuk...ako nahle zapnem svetla nieco mi tam hrkoce..vraj alternator ma vacsi odber a je tam vadne lozisko..stretli ste sa niekto as touto chybou..za reakcie dakujem.

Moderátoři: miooo, Moderátoři
Mám stejné zkušenosti, taky jsem to poprvé slyšel až když jsem stál venku. Teď to občas dělá a poznám to už i uvnitř, když vím, co poslouchat. Zatím jsem to řešil jako Rexcor - párkrát jsem protočil kolečko. Kdyby to blbnulo trvale, tak to snad odpojím. Jako osobně jezdím s kolečkem stále na 1 a ještě jsem to v podstatě nepoužil.luboš píše:Mě to dělalo tak, že světla jenom tak pokmitávala, čemuž odpovídalo krátkodobé (sekundové) náhodné zapínání jednoho nebo druhého motorku. Rozhodně mi to "nejezdilo" z jedné krajní polohy do druhé.
Mám taky benzín, ale z místa řidiče při na volnoběh běžícím motoru jsem to neslyšel. Poprvé jsem to zjistil, když jsem stál u auta s otevřenou kapotu a měl zapnuté zapalování. Žádný velký hluk to nedělá, jenom takové vrčení.
no, myslel jsem to tak, že z něj odpojím dráty. Pak by se vidělo, jestli světla spadnou do pozice 0 nebo 2, případně se nestane nic. Nezkoumal jsem, jak je to udělaný.Hardcam píše:To kolecko se da samostatne vypnout?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |