Ako tak sledujem vývoj tak viac som presvedčená o kúpe i20
 . Tak vás poprosím, píšte svoje postrehy, ako ste nakúpili a poučte ma ako získať lepšiu cenu
 . Tak vás poprosím, píšte svoje postrehy, ako ste nakúpili a poučte ma ako získať lepšiu cenu   . Všetkým budúcim majiteľom gratulujem.......
 . Všetkým budúcim majiteľom gratulujem.......Moderátoři: amaize, Moderátoři
 . Tak vás poprosím, píšte svoje postrehy, ako ste nakúpili a poučte ma ako získať lepšiu cenu
 . Tak vás poprosím, píšte svoje postrehy, ako ste nakúpili a poučte ma ako získať lepšiu cenu   . Všetkým budúcim majiteľom gratulujem.......
 . Všetkým budúcim majiteľom gratulujem.......
 )
 ) ,no a tou champagne.Vyhrála tmavě šedá.
 ,no a tou champagne.Vyhrála tmavě šedá.  

Slovinsko
  Slovinsko

myslim, ze vlakem.
 myslim, ze vlakem.No tak to ti gratulujem, dostal si pár veci navyšše a ešte ti spustili aj z cenydj.brouk píše:Tak,a mám ho objednaný,jj beru 1.4 dark grey.calista píše:Ideš brať tú s motorom 1,4 a tiež farbu dark-gray? Iné farby nie sú pekné?
........................
Tak myslím,že to bylo vystihující,uf.
 . Čo je to trojblik? (trojuholník?) Aká bola farba champagne? Premýšľam nad tou alebo berry red ale ešte som ich nevidela....
 . Čo je to trojblik? (trojuholník?) Aká bola farba champagne? Premýšľam nad tou alebo berry red ale ešte som ich nevidela.... moje auto tam bylo taky když sem ho kupoval
 moje auto tam bylo taky když sem ho kupoval
 . Zase budem múdrejšia....
 . Zase budem múdrejšia.... Comfort i20 1,2 57kW s klimou,méďa block, Ice Blue a na vlastní oči nevypadá jak nějaká vybledlá z dob komančů
  Comfort i20 1,2 57kW s klimou,méďa block, Ice Blue a na vlastní oči nevypadá jak nějaká vybledlá z dob komančů   , spíš bych řekl že je to věc názoru, a ten nechci nikomu vnucovat.Taky sem cenu smlouval a dostal jsem se na 265 litříků.Taky budu čekat tři týdny a stojí už v Koperu.No docela se těším.S tím smlouváním je to zřejmě všude stejné
 , spíš bych řekl že je to věc názoru, a ten nechci nikomu vnucovat.Taky sem cenu smlouval a dostal jsem se na 265 litříků.Taky budu čekat tři týdny a stojí už v Koperu.No docela se těším.S tím smlouváním je to zřejmě všude stejné| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |