http://news.auto.cz/nove-modely/hyundai ... -hmmc.html

Moderátor: Moderátoři
Nejsem si jist, zda to bylo adresovano mne, protoze co popisujes, jsem tam videl, takze pro me zadna novinka. Totez jsem ostatne videl i na lince VW. Nicmene.... Do rizeni vyroby nedelam a ani nevidim, ale muzes mi vysvetlit, proc by mely vznikat extra prostoje, kdyby se na lince za sebou vyrabely stejne typy karoserie ve stejne barve namisto na preskacku? Rychlost, potazmo prostoje, urcuje technologicke vybaveni tovarny, takze na stejnem zarizeni urcite nebudes jeden typ v jedne barve vyrabet pomaleji nez nahodne namichane druhy v ruznych barvach na preskacku. Pokud je poradi ve vyrobe dano jen tim, jak se radi objednavky od dealeru, proc nejde nekolik desitek stejnych aut pro Ceskou postu po sobe? A co se delniku tyce, myslim, ze o ty jde vzdycky. Ne pro jejich blaho, ale pro blaho vyroby, potazmo zisku.Espero píše:Jsi trošku na omylu, v moderní výrobě mají počítačově řízenou výrobu ... Kdyby to takhle nedělali, měli by ve zkutečnosti časové prostoje při přeměně výroby na tu jinou barvu vozu, jindy jiný podtyp nebo typ vozu a vyrobili by méně vozů než tímto způsobem, neboli celá fabrika by měla nižší výrobní kapacitu. O dělníky a jejich udržení pozornosti tady vůbec nejde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |