Nějaká záruka tam určitě je, ale nikdy jsem to detailněji nezkoumal, protože zatím vše co jsem tam koupil funguje bez problémů.
Platí se přes účet, dobírkou to nejde. Úplně ideální je ještě zaregistrovat se na
www.paypal.com a pak to platit přes to (ta služba je zadarmo, platí ji jen příjemce peněz). Většina prodávajících na eBay preferuje platbu přes PayPal, navíc při normálně platbě převodem z účtu na účet platíš českým bankám slušný poplatky. Na PayPal si zaregistruješ kreditní kartu a oni si to pak z ní sami strhávají (tj. žádný prodávající nezná číslo tvé kreditky, transakci zprostředkuje PayPal). Přes PP platím taky a žádný problém.
K té samotné sadě. Zrcátko se nacvakne na to stávající (takže se dá jednoduše sundat a vzít s sebou), z něho vede asi 15 cm kabel s konektorem na konci. Pak je dlouhej kabel, který se zacvakne do toho konektoru - vedl jsem ho pod obložením po vršku okna (jde to krásně odchlípnout prsty, schoval jsem tam i to propojení konektorů), pod obložením A-sloupku k palubce a kolem dveří dolů, pak pod palubku. Na konci tohoto kabelu je malá krabička (asi jako od sirek) a dva cinche pro AV vstupy. Z té krabičky lezou dva dráty pro napájení (to jsem vzal z radia) a jeden drát ke světlu zpátečky. Ten drát ke zpátečce je jen kraťoučkej, takže k tomu jsem připojil jinej a spolu s AV kabelem (příslušenství kamery) to vedl pod obložením vnitřních prahů směrem dozadu. Tam jsem ten samotný drát vedl kousek pod gumou dveří kufru ke světlu a připojil vevnitř ke zpátečce. Ten AV kabel mám zatím volně v kufru, teprve ho potáhnu dolů - nejspíš pod gumou ho provedu přes hranu kufru, povolím jeden šroub nárazníku a protáhnu to pod auto. AV kabel končí zase cinchem a ten se připojí k cinchi na kameře. Ještě se pak musí připojit napájení kamery, to dotáhnu z kamery stejnou cestou jako AV kabel do kufru a pak uvidím - buď ještě přitáhnu napajení zepředu nebo pokud se mi podaří ho dostat z té 12V zásuvky co je v kufru, případně ze světla na stropě by to šlo taky. No a pak jen navrtám nárazník, ke kameře jsou takový distanční kroužky pomocí nichž se dá kamera nasměrovat v různých úhlech.