Co jsem se tak koukal tak běžné ceny jsou okolo 800 za jednu se štefty a 1600-1800 pár.
Protože mi to nedalo tak jsem se po tom drobet pohledal největší úskalí je právě onen šteft protože pevnostní kolový je 75-150 za kus podle délky a materiál v patřičné pevnosti a průměru stojí asi 5700 za metr.
Nicméně protože rád vyrábím a už mi jezdí po světě nějaké ty díly i přímo v motorech Porsche tak bych nějakou tu sadu udělal pokud by byl zájem měl bych se dostat se vším kolem 1100 za sadu možná i méně zkusím někde pořešit množstevní slevu či tak něco když by toho bylo více.
Vypadalo by to nějak takto

- Rozšiřovací sada UP.jpg (24.13 KiB) Zobrazeno 1608 x
Takže pokud by někdo chtěl tak písněte SZ jaké a jak silné když se to nějak sejde uděláme to třeba i za mín zatím udělám jednu zkušební sadu a poprosím Yuriiho aby s tím nějaký čas jezdil a pak se vše zkontroluje i když bych objednal to z čeho se to dělá (kontaktoval jsem jednoho výrobce podložek takže vím že materiálově jak podložku jejíž pevnost je na minimálně 83% pevnosti konstrukční oceli, tak šteft budou odpovídat, ale jistota je jistota)