17" 215/40 tam můžu dát..tyhle veliký kola jsem k tomu autu dostal zadarmo.
Betre to s rezervou
 ,asi do toho nepůjdu,ale jak se říká,kola dělají auto a tomu matrixu by to mohlo dost pomoct,jak je vlastně ošklivej
 ,asi do toho nepůjdu,ale jak se říká,kola dělají auto a tomu matrixu by to mohlo dost pomoct,jak je vlastně ošklivej 
Moderátor: Moderátoři
 .Vlastně se bojím jen toho,že mě tyhle kola povedou po silnici zleva doprava,podle vyjetých kolejí a když najedu na kamínek,tak si vyrazím zuby
 .Vlastně se bojím jen toho,že mě tyhle kola povedou po silnici zleva doprava,podle vyjetých kolejí a když najedu na kamínek,tak si vyrazím zuby 
 A nezabudnúť na foto!!!
  A nezabudnúť na foto!!!

](./images/smilies/eusa_wall.gif) .... ale súčasne je to chujovina na en-tú ako sa u nás vraví... zbav sa ich a kúp si niečo čo reálne potrebuješ...
 .... ale súčasne je to chujovina na en-tú ako sa u nás vraví... zbav sa ich a kúp si niečo čo reálne potrebuješ...](./images/smilies/eusa_wall.gif) určitě mu to teď pomůže, předešlé příspěvky taky nečti, zbytečnost
 určitě mu to teď pomůže, předešlé příspěvky taky nečti, zbytečnost  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |