Díky za tipy!

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

. Ale naposledy mě rozesmála položka "výměna vzduchového filtru" - pouze práce = 250 Kč
 . Ale naposledy mě rozesmála položka "výměna vzduchového filtru" - pouze práce = 250 Kč   Litr oleje asi 300 apod. Z těchto důvodů já do žádného podobného servisu nejedu, protože ze mě nikdo nebude dělat vola.
 Litr oleje asi 300 apod. Z těchto důvodů já do žádného podobného servisu nejedu, protože ze mě nikdo nebude dělat vola. zatim vede nabidka Hyundai centrum Praha, kde sem i auto kupoval, do 4.500,-kč a muzu mit svuj olej.... jen nevim jak kvalita
 zatim vede nabidka Hyundai centrum Praha, kde sem i auto kupoval, do 4.500,-kč a muzu mit svuj olej.... jen nevim jak kvalita 

Můžu se zeptat na podrobnosti, co ti nevyhovovalo na servisu u Kreansu v Ústí?PeDr píše:....S KREANSem v UL jsem spokojen nebyl (je to jedna firma, tak nevím?!).
A kde? Rakovník je sice zhruba stejně daleko z Ltm, ale zas v Praze se na tu dobu muzu nekde ulejt abych tam nemusel trcet...Hardcam píše:Zaridil bych ti myslim vyrazne levneji...

) Písemně si objednejte časovou normu prohlídky, prohlídku karoserie a kontrolu klimatizace. Včetně vlastního oleje se musíte podle mě do 2tis vejít (pokud nebudete měnit filtry - vzduchový, kabinový). Vás bude nejvíce zajímat hodinová sazba servisu. A to ten Kreans bude odhaduji patřit k levnějším. S vlastním olejem by taky neměli mít problém. Říct, jaký servis je dobrý a jaký špatný jednoduše nelze. Záleží co si vyjednáte. Natáhnout vás budou chtít všude.
) Písemně si objednejte časovou normu prohlídky, prohlídku karoserie a kontrolu klimatizace. Včetně vlastního oleje se musíte podle mě do 2tis vejít (pokud nebudete měnit filtry - vzduchový, kabinový). Vás bude nejvíce zajímat hodinová sazba servisu. A to ten Kreans bude odhaduji patřit k levnějším. S vlastním olejem by taky neměli mít problém. Říct, jaký servis je dobrý a jaký špatný jednoduše nelze. Záleží co si vyjednáte. Natáhnout vás budou chtít všude. mít asi budete. Nakonec tedy vidíte, že ta první prohlídka je opravdu zjednodušeně řečeno pouze o výměně oleje. Takže vidíte, že se kolem 2tis můžete dostat, a né 4-5tis.
  mít asi budete. Nakonec tedy vidíte, že ta první prohlídka je opravdu zjednodušeně řečeno pouze o výměně oleje. Takže vidíte, že se kolem 2tis můžete dostat, a né 4-5tis.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |