tak od minulého týdne jsem čerstvý majitel
 i 30 1,6 MPI D-CVVT 88 kW - Ice Blue packet WEEKEND. Před koupí jsem se rozhodoval mezi Renault Megane III (aktuálně mám dvjokového Megána a jsem celkem spokojenej) a Hyundai i30. Po jízdách bylo jasno.
  i 30 1,6 MPI D-CVVT 88 kW - Ice Blue packet WEEKEND. Před koupí jsem se rozhodoval mezi Renault Megane III (aktuálně mám dvjokového Megána a jsem celkem spokojenej) a Hyundai i30. Po jízdách bylo jasno.  Hyundai i30 mě prostě dostal.
 Hyundai i30 mě prostě dostal.  Přidávám i pár fotek. Aktuálně jsem si do auta objednal potahy na míru a chystám se tam dát Osram Nigth Breaker. Rád bych si ještě vyměnil parkovačky, SPZ za led, ale zatím nevím jaké. Koukal jsem že tady na fóru to pár lidí udělalo, tak budu rád když mi dáte tipy + linky kde koupit.
 Přidávám i pár fotek. Aktuálně jsem si do auta objednal potahy na míru a chystám se tam dát Osram Nigth Breaker. Rád bych si ještě vyměnil parkovačky, SPZ za led, ale zatím nevím jaké. Koukal jsem že tady na fóru to pár lidí udělalo, tak budu rád když mi dáte tipy + linky kde koupit.Darosh

takze bud v klidu, neni to u vsech tak hrozne
 takze bud v klidu, neni to u vsech tak hrozne  Doufám že za ty dva roky to už nějak vychytali a nebude to tak hrozné.
  Doufám že za ty dva roky to už nějak vychytali a nebude to tak hrozné.

Nektere i neco vydrzi
  Nektere i neco vydrzi   
   (v ramci zaruky vymene zadni trmeny a lozisko u LP kola) + nejake to "DODO" jako vymene zarovky za lepsi, trocha izolacky na drzaky zadnich sedacek at tak klepou ci 2x vycistene brzdy. Na vsechno si nepamatuji, ale kazdopadne prkotiny.
  (v ramci zaruky vymene zadni trmeny a lozisko u LP kola) + nejake to "DODO" jako vymene zarovky za lepsi, trocha izolacky na drzaky zadnich sedacek at tak klepou ci 2x vycistene brzdy. Na vsechno si nepamatuji, ale kazdopadne prkotiny.