https://auto.idnes.cz/hyundai-kona-c92- ... aktual_fdv
Jak se vám líbí tento model? Do města ideál

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Kód: Vybrat vše
http://www.kia.com/uk/campaigns/new-cars/new-stonic/ . Za mě je to vyloženě škoda, protože interiér a technika jsou velice zajímavé. To auto stojí na vlastní platformě, proto dokáže nabídnout i 4x4, mluví se i možné zástavbě hybridního ústrojí.
 . Za mě je to vyloženě škoda, protože interiér a technika jsou velice zajímavé. To auto stojí na vlastní platformě, proto dokáže nabídnout i 4x4, mluví se i možné zástavbě hybridního ústrojí. .
 .
 . Ale mýlit se samozřejmě můžu, čím jsem starší, tím jsem omylnější
 . Ale mýlit se samozřejmě můžu, čím jsem starší, tím jsem omylnější  .
 . ... Kona se mi zepredu taky vubec nelibi. Zitra ji uvidim nazivo a myslim, ze muj pohled to nezmeni
 ... Kona se mi zepredu taky vubec nelibi. Zitra ji uvidim nazivo a myslim, ze muj pohled to nezmeni  
  ... no uvidime jak to nakonec bude?
 ... no uvidime jak to nakonec bude? ) nevadil ani v tom Stonicu. Důležitá je zvolená převodovka, pro manželku to musí být buď klasický planeťák s hydroměničem nebo CVT. Dvouspojka pro zamýšlené užívání není vhodná.
 ) nevadil ani v tom Stonicu. Důležitá je zvolená převodovka, pro manželku to musí být buď klasický planeťák s hydroměničem nebo CVT. Dvouspojka pro zamýšlené užívání není vhodná.

vorlajz píše:Shawte a ví to Sandra???

Dej sem jeji fotku at ji zitra poznamshawt píše: Jo a pokud te oslovi u Hyundai hosteska slovenka z Berlina, tak pozdravuj
 ... a nerikej, ze jsi si ji nevyfotil
 ... a nerikej, ze jsi si ji nevyfotil 

Hele vyfotil (vedle plesateho pana), ale nahodou a to drive, nez za nami prisla. Slysela, jak se bavime cesky, tak nas pak oslovila samasnike píše:Dej sem jeji fotku at ji zitra poznamshawt píše: Jo a pokud te oslovi u Hyundai hosteska slovenka z Berlina, tak pozdravuj... a nerikej, ze jsi si ji nevyfotil
@Mr. Hyundai: ... Vengu v automatu mame

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |