neví někdo jak je to možné, cos tím ?

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

A co uvidím, motor je přeci zahřátej na provozní teplotu, a je jedno jestli najedu 50, 100, 200 km, po 200 km bude hladina oleje přesně tam kde byla předtím, jde o to že najedu 9000 km a nevezme to ani kapku oleje ! Přitom šlape všechno jak má, spotřeba 5,5 lAxel.Foley píše:Jura2: Taky bych to viděl na benzín. Zkus ujet nějakých 200 - 300 km v kuse, ať se pořádně prohřeje motor, a uvidíš.

Axel.Foley píše:Jura2: Promiň, že jsem ti odpověděl. "Miluji" uživatele, kteří místo poděkování akorát řvou - na to opravdu nejsem zvědavý.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
samozřejmě používám jen a jen olej A3/B3soban píše:Olej nemůže přibývat!!!
Takže se něco dostává do oleje - pokud používáš tu parodii na olej (ll A1/B1 A5/B5), tak vyměň olej za pořádný kvalitní (A3/B3) a nebude to dělat....
motor nepodtáčím, jezdit umím, je to moje 7 auto, mám najeto asi 800 000 km,copper5252 píše:ahoj olej se ti ředí benzine , když pišeš spotřebu 5.5 l tak předpokládám že motor podtáčíš což není vubec dobré ,a tím padem se ti do oleje dostává benzin ,pak ti připadá že olej přibývá , ale vlastně se jen naředí benzinem a tím padem ti stoupne hladina oleje
kolik máš celkem najeto ? auto kupované nové ? nebo starší ? jaky olej používáš ?
 kupované nové, najeto 37 000, olej Shell, na garančce mi řekli že je vše OK
 kupované nové, najeto 37 000, olej Shell, na garančce mi řekli že je vše OKty burane ! co sem lezeš, 9000 km ročně jezdím tímtobarny píše:800 000:9000=88 rokú
 ročník 2014
 ročník 2014| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |