Žebrák ... odpověď na poptávku...do dvou hodin, vlastní materiál-prý nutné zaslání na zkušebnu pro atest:)), cena cca 4 tis.
Šrámek Plzeň...za dva dni, materiál nelze, cena 6 tis.! (že prý jsem to u nich nekoupil...no tam ani nic už kupovat nebudu)
Aspekta...odpověď po týdnu!!! (už objednáno jinde)...materiál nelze...cena 5 tis.
Jednání Exlusive Cars poměrně příjemné, při pozdějším čekání na prodejně i po informaci, že jen čekám na auto, nabízeli občerstvení. BTW "Exclusivní" prodejkyně

Na autě provedena vyžádaná drobná "estetická" oprava, na požádání proveden test baterie ( v pořádku), jinak bez závad

Leštění karoserie ani čištění interiéru neproběhlo, ale také nebylo objednáno. Vzduchový a kabinový filtr jsem si vyměnil sám (oba MAN), servisní knížka doporučuje pouze kontrolu. Oba byly slušně znečištěné.
Celkem jsem byl zatím s pokojen, snad ten olejový filtr a olej bude dost kvalitní (olej z výroby byl do poslední chvíle čistý, do jantarova, Shell mi přijde už teď do šedivožlutozelena).
Pokud plzeňáci nějak výrazně nezmění přístup ke klientovi, těch pár kilometrů navíc mě vzhledem ke krásnému okolí + hrady Točník a Žebrák (doporučuji místní výletní skupině zahrnout do návštěvy Křivoklátska) nijak nevadí.