jaké jsou dodací lhůty u nových modelů i30 zadaných do výroby? Před Vánocemi to bylo cca 2-3 měsíce, co jsem procházel příspěvky nových majitelů, protože se upřednostňovala výroba nového Tucsona, ale platí to obecně pořád? Prodejce mi při objednávce prakticky nebyl schopný říct dodací lhůtu - jen rozptyl 1-3 měsíce (ale občas jim něco přijde i do 14 dní

Tak mě akorát zajímá, kdo jste si teď v lednu někdy přebírali nový vůz (objednaný do výroby), kdy jste ho objednávali? Jestli mám pořád počítat spíše s tou horní hranicí dodávky, nebo se to už trochu "rozhýbalo" ?
(..no objednal jsem to v takový blbý čas, za měsíc ještě bude zima na motorku, tak budu muset znárodnit doma nějaké náhradní vozidlo

A druhý dotaz, který jsem si zapomněl u prodejce zjistit a napadlo mě to až doma = když předávají nové vozy teď v zimě, tak to rovnou obují na ty zimáky a do kufru hodí letní gumy? A z fabriky to teda vyjíždí na letních, nebo na zimních? A ještě dotaz k ventilkům - když jsem si k té sadě zimáků připlatil za ALU 16" kompletní set, tak to už tam dávají rovnou i ty TPMS ventilky, nebo ne?

Dík