inak celkom nechapem obscesiu velmymi a pohodlnymi autami. Bezne jazdievame tymto veteranom 1000-1200km/den, rekord je myslim tesne pod 1500. Aj so Stonicom mame uz za sebou cca 400 km trasu/den okreskami a dialnicami a uplna pohoda
S iioniqom si cestu do Mnichova predstavit v pohode viem, tempomat na 120 (ja rychlejsie nejazdim), nabijem to doma
-> v praglu alebo na Rozvadove si dam 20 minut pauzu v MCd na kafe a nieco sladkeho - pichnem to na nabijacku
-> niekde v nemecku (augsburg si dam pauzu na WC anatiahnutie noh. Bez nabijania alebo podla situacie na 20 minut
za 6 hodin a par minut som v Mnichove
Obdobne trasa z Brna cez Rakusko, co vychadza podobne - proste pauza v Sankt Poltenu na kafe a obcersvo, kde to bude cca 20-30 minut na nabijacke a daksiu pauzu na WC a natiahnutie noh
Nechapem traumu ludi, co si myslia ze dneske elektromobily su nedostatocne, prave naopak - dojazd je paradny . Ja by som ho bral hned. Resp takto - ak PHEV u Ceedu SW padne niekde na uroven 800 000kc tak ho vidim ako realneho nastupcu Accenta. Som zvedavy na Ioniq3, ten ma prijst teraz v roku 2022