Zlomený zvyšok sa kdesi v trubke vzpriečil, takže zvyšok mierky som musel odstrihnúť zo zátky aby som mohol trubku uzavrieť. Budem dúfať, že ten zvyšok spadne do vane, kým dodajú novú mierku. Cena 17e....
 .
  .Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
 .
  .](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
 fakt cúva v kvalite.Zvlášť posledné obdobie 1,6CRDI a aj 1,4TGDI má stále viac a vuac múch.
  fakt cúva v kvalite.Zvlášť posledné obdobie 1,6CRDI a aj 1,4TGDI má stále viac a vuac múch.  

Přesně jak píšeš a navíc není dobré vytahovat měrku v chladnudibarbora píše: 16 bře 2022, 21:01 Takže dnes bežná kontrola oleja, pri zasúvaní mierky divné puknutie, automatické vytiahnutie späť... z plastového konca zostali tak 3 posledné dieliky.
Zlomený zvyšok sa kdesi v trubke vzpriečil, takže zvyšok mierky som musel odstrihnúť zo zátky aby som mohol trubku uzavrieť. Budem dúfať, že ten zvyšok spadne do vane, kým dodajú novú mierku. Cena 17e.....
 Ale to neví ani onen konstruktér a dostat ho do ruk, tak ho nakopu do...
  Ale to neví ani onen konstruktér a dostat ho do ruk, tak ho nakopu do...](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

U 1,4T-GDi absolutně nesouhlasímidam.i píše: 16 bře 2022, 21:07 Fúha,tak to je brutál.
Začínam mám pocit,žefakt cúva v kvalite.Zvlášť posledné obdobie 1,6CRDI a aj 1,4TGDI má stále viac a vuac múch.

Nebyl s nimi problém a předepsaná výměna byla mám pocit 75tis. km. Já měnil dřív. Ono to jde poznat na projevu motoru a na spotřebě, kdy je čas.
 Nebyl s nimi problém a předepsaná výměna byla mám pocit 75tis. km. Já měnil dřív. Ono to jde poznat na projevu motoru a na spotřebě, kdy je čas.  , jako výrobce, dovozce a servisní síť. A to považuju za VELKÝ PRŮSER ALA
 , jako výrobce, dovozce a servisní síť. A to považuju za VELKÝ PRŮSER ALA   

A pro mě až principiální
  A pro mě až principiální  

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Nikoho z dotyčných "odborníků" nenapadne se zamyslet a podívat se na to očima a logicky.
  Nikoho z dotyčných "odborníků" nenapadne se zamyslet a podívat se na to očima a logicky. 

](./images/smilies/eusa_wall.gif) riesilo to viacero ludi.
 riesilo to viacero ludi. 
  z pohľadu spoľahlivosti aj keď máš iné skúsenosti.
 z pohľadu spoľahlivosti aj keď máš iné skúsenosti.  
  Dnes som sa výnimočne hecol.
 Dnes som sa výnimočne hecol. 

Můj názor na Elantru znáš a slyšel jsi na vlastní uši. A opakuju znovu, budeš ještě plakat a vzpomínat na tohle autoidam.i píše: 17 bře 2022, 08:34 Tondo,právo to som myslel.Ty si človek čo tomu autu dá čo treba,prípadne aj niečo navyše.Plus máš za chrbtom chlapcov v servise.
Nechcem tu kydať na 1,4TGI no nebol to TOP motor odz pohľadu spoľahlivosti aj keď máš iné skúsenosti.

Inak čo sa týka podnikateľa,tak v Elantre som menil sviečky v polovičke predpísaného termínu.Olej dával lepší ako bol odporúčaný a pod.To že som lenivý auto umývať,nič nemení na to že som "strojár" hoc skôr teoretik a mám rád plne funkčné auto.
Chýbajú mi tie debaty pri káve.Som lenivý aj ťukať do mobilu.Dnes som sa výnimočne hecol.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |