Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Jo bylo!Davepic píše:To bylo tvoje co tu rozstřelil??? MazecHujer píše:No tak koukam ze moje coupe dlouho nejezdilo!No a ze by nefungovalo abs se me nezda!
Yurii píše:Chjo, dalsi krasny auto konci jako pomuchlanej papir kterej bude problem vyzehlit![]()
Ja nedavno s novym Skupacem mel taky vylet do pole ale u toho je mi to jedno a navic to nebylo ve vysoky rychlosti a s minimalnim poskozenim tak to vem cert (kdo potrebuje mlhovky zejo :-d)
Nicmene preju at se to podari opravit a nebude zadny fatalni poskozeni
Jasní koukam na to ...Taky zaléží jak rachle jel možna i to příčina..a psal že tam byla vyšší rychlost myslím, že hlavni příčina byla ta rychlost.Těžko soudit..jestli cesta byla do zatačky tak vím že coupe děla bordel při brzdění v zatačce to se stalo i mě malem osudnym..jel jsem rychle a v zatačce jsem na to víc dupl a uplně me to rozhodilorade622 píše:Davide všimni si té trávy co je na snímku jak coupe opustilo silnici. Je na krátkém úseku vygumovaná, na ABS bych to neviděl, případně pokud bylo v poruše, to auto normálně brzdilo. Takže technický stav asi nebyl hlavní příčinou.
Rade622
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |