Našel jsem jen MS Design, ale dávat za podnárazníky 2x 10 000 je trochu přehnané.

Budu vděčný za jakýkoliv nápad a kontakt.
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
nevim jak je na tom devadesat dvojka ale 97 ma roztec 4x114,3 a tudiz nejsou podlozky dulezite je to docela bezna roztec treba na Hondy a tak je dostatek peknych kol... Elantra uz ma der pet ... otazku kol resim uz od zacatku a tak vim ze se vejde 7x16" bez problemu ale guma 215/40 je asi nesmysl... budes na silnicich litovat... dej tam 215/45 je to o hodne lespi povozeni... a vejde se i bez podlozek ...Hunter píše:přesně tak !!! Já právě dávám na Lantru nové alu. Už mám podložky se změnou rozteče a nové šrouby. čekám ještě na upravení matek, aby zapadly do otvorů v podložkách.
Jsou to na každém kole podložky 2,5 cm. Kola OZ Titan 16" 7,5 a gumy 215x40 !!!!!!!
Až to tam konečně dostanu, tak určitě sem hodím fotky !
Hunter píše:No já tam už ty kola mám a není to tak strašné. Záleží kde jezdíš (naše silnice jsou docela dobré (naše=Prastějov a okolí) jinak to chce dávat pozor na díry)
Podložky jsem tam dával ze dvou důvodů : 1) kola nebudou "utopená"
2) chtěl jsem značku OZ a kamarád je měl jeté jen 2 měsíce v létě a chtěl něco jiného tak jsem to vzal a je to super
PS: tvrdosti se bát nemusíte. V sérii je Lantra neskutečně měkká a nechová se moc dobře. Dnes tam mám kola 215/40 a sportovní pružiny ENZO a sedí dokonale (hlavně v zatáčkách)
Planuju koupi 7x16" kola a ty ubohoucky kotoucky tam jsou stejne hnusny jak u fabieHunter píše:Já mám najeto už 150 000 !!!! Když jsem to řešil v servisu, tak řekli ať je vyměním až budu chtít. Že ty moje jsou vážně v dobrém stavu. Je pravda, že se s ní jezdilo tak prvních 70 000 hodně opatrně a brzdy vůbec netrpěly.
Kde jsi sehnal ty kotouče ? Já o nich také uvažuji, ale jen pro zlepšení vzhledu (za alu diskem jsou dost vidět).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |