benzín u ONA
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
On ten základní benzin bude u všech +- stejný a záleží pak spíše na přísadách, které do toho společnost přidává. To vám koneckonců potvrdí každý řidič, který zaváží benzinky s cisternou. Takže nějaký rozdíl mezi benzin ONO a benzin Shell přece jen bude, např. přísady snižující tření,  rozpouštějící karbon a hlavně nízký obsah síry jež má právě V-Power 95.

Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz

- Reklama
Tankuji na ONU v Havrani u Mostu už léta, mám to na cestě do práce a nikdy tam nebyl žádný problém. Jen jednou , když to ještě patřilo fa Praga
, tak jim nakouřili pokutu, protože na 89 ukazoval číselník o trochu víc, než vytočil stojan. Jediný rozdíl pociťuji, když si zajedu na Shellku, to potom je brouček tišší, asi mají lepší aditiva.

, tak jim nakouřili pokutu, protože na 89 ukazoval číselník o trochu víc, než vytočil stojan. Jediný rozdíl pociťuji, když si zajedu na Shellku, to potom je brouček tišší, asi mají lepší aditiva.
Tiburon 2.0 FX , model 2002 , Žatec , Most

- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem měl napsanou delší odpověď,ale smazal jsem ji,protože by si nějaký značkař mohl myslet,že ho chci přesvědčovat.Kdo někdy četl,co se používá jako aditiva do benzínu a olejů,tak se jim podle rad odborníků z daleka vyhne  Pravda-třeba používaný chlor-ztiší chod motoru-řidič je krátkodobě spokojený,ale druhou stranou mince je agresivní vyžírání válce.Poukazují také na agresivní chování aditiv na gumové součásti aut.
 Pravda-třeba používaný chlor-ztiší chod motoru-řidič je krátkodobě spokojený,ale druhou stranou mince je agresivní vyžírání válce.Poukazují také na agresivní chování aditiv na gumové součásti aut.  Takže s nadšením,že jsou někde velké nápisy - aditiva-bych byl opatrný a ptal se,CO
 Takže s nadšením,že jsou někde velké nápisy - aditiva-bych byl opatrný a ptal se,CO  je tím aditivem.Schválně zkuste se zeptat na Shellce nebo mrkněte na složení některých olejů a nadšení vás přejde.
  je tím aditivem.Schválně zkuste se zeptat na Shellce nebo mrkněte na složení některých olejů a nadšení vás přejde. 

Pravda-třeba používaný chlor-ztiší chod motoru-řidič je krátkodobě spokojený,ale druhou stranou mince je agresivní vyžírání válce.Poukazují také na agresivní chování aditiv na gumové součásti aut.
 Pravda-třeba používaný chlor-ztiší chod motoru-řidič je krátkodobě spokojený,ale druhou stranou mince je agresivní vyžírání válce.Poukazují také na agresivní chování aditiv na gumové součásti aut.  Takže s nadšením,že jsou někde velké nápisy - aditiva-bych byl opatrný a ptal se,CO
 Takže s nadšením,že jsou někde velké nápisy - aditiva-bych byl opatrný a ptal se,CO  je tím aditivem.Schválně zkuste se zeptat na Shellce nebo mrkněte na složení některých olejů a nadšení vás přejde.
  je tím aditivem.Schválně zkuste se zeptat na Shellce nebo mrkněte na složení některých olejů a nadšení vás přejde. 
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži

No, zrovna ONO není držitelem pečetě kvality od Ústavu paliv a maziv, což také o něčem vypovídá. Rovněž u letošní červnové vysoké pokuty ČOI za nekvalitní palivo není těžké se dopátrat, koho že se ten flastr týkal. Ale jako v klidu, každýho věc kde tankuje.

Audi A8 4.2Q

- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak,tak-dnes jsem u ONA v Trutnově s klidem načerpal 47l(28,90Kč/l).Auto jede jako čert a řečem o jejich nekv.palivu nevěřím. 

Tak to bys tu krev ztratilRasty píše:Borek: opravdu budeš mít zvýšené emise a to se budu hádat do krve

Ted jsem se vratil z STK/ME.
Emise jsou naprosto v poradku a to tankuji zasadne na ONO. Takze mytus s emisema bych bral jako nepodlozeny.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10

Nevim, je mozne tam u vas treba maji neco spatneho v benzinu, nicmene ja tankuju jen u ONO do coupe a ted jsem byl na STK a ME. ME jsem prosel naprosto v poho z STK me samo vyhodili za folie a xenony - to uz je vec jina. Proste jsem risknul ze to tam nejak vyresi drobny na kafe:)Ale ty emise jsou opravdu OK. Stim ze xenonu si vsimnul az uplne na posledni chvili kdyz to furt chcipal a startoval tak bylo videt jak ty vybojky startujou - jinak by poznal prd. V motorovem prostoru xenony nepoznal ty jsem mu pak az ukazal kde jsou:)

- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli z Trutnova(to jsi dříve nenapsal),tak žvaní totální bludy a můžeš mu to vzkázat:!: Tam beru pravidelně a s jejich benzínem z Trutnova jsem na emisích byl a byly v pořádku a ještě s rezervouRasty píše:dantasik: říkal mi to kluk co pracuje na STK v Ttrutnově.
 Nesmíš věřit každému vypravěči pohádek,vždyť už jsi velký kluk.
 Nesmíš věřit každému vypravěči pohádek,vždyť už jsi velký kluk.  
 Dantasík-jak vyřešíš ty černé folie?Xenony přehodíš v pohodě,ale folie?

Musim zajit za spravnym clovekem :)Vic resit nebudu - sice jsem posral to ze jsem tam sel a je z toho zapis. Ale sem rozhodlej ze pokud to teda eventuelne strhnu tak tam dam ty tmavsi jako jsou na sonate.Borek píše:Tak jestli z Trutnova(to jsi dříve nenapsal),tak žvaní totální bludy a můžeš mu to vzkázat:!: Tam beru pravidelně a s jejich benzínem z Trutnova jsem na emisích byl a byly v pořádku a ještě s rezervouRasty píše:dantasik: říkal mi to kluk co pracuje na STK v Ttrutnově.Nesmíš věřit každému vypravěči pohádek,vždyť už jsi velký kluk.

Dantasík-jak vyřešíš ty černé folie?Xenony přehodíš v pohodě,ale folie?

- Borek
- Kontaktovat uživatele:

Jo počkej,to já jsem myslel,že jsi tam byl se Sonátou
 Jo počkej,to já jsem myslel,že jsi tam byl se Sonátou  .Na Coupe snad ani nebyly tak tmavé(oproti Sonátě).To si nedovedu představit,že by jsi tam tedy dojel Sonátou.
 .Na Coupe snad ani nebyly tak tmavé(oproti Sonátě).To si nedovedu představit,že by jsi tam tedy dojel Sonátou. 

Sonata ma jeste rok a kousek cas. A stou tam takhle ofic ani nepojedu. Jenze tady jsem byl proste vul a nepohlidal jsem si to i kdyz pri koupi sem si to hnedka rikal ze za mesic pujdu na technickou a nezajistil u spravnych lidi, no a vcera koukam a TK i ME propadle 4dny. Tak ted mam aspon tu na mesic a zajistim u spravnych lidi.