ak by ta cervena svietila silnejsie IMHO by to bolo casom neprijemne pre oci
PS - tatto fotka je tak stara sa divim, ze je uz farebna

Moderátoři: Martun, Moderátoři

No fakt že joMartun píše: podívej se na teplotu. U maxima máš taky červený bod, kteý ti taky nesvítí.
 tak teď jsem zdeprimovanej úplně .....
 tak teď jsem zdeprimovanej úplně .....   tohle prostě nerozdejchám
 tohle prostě nerozdejchám   Marťas, až dorazíš, tak se budeme muset vážně zamyslet, jak tenhle nedostatek napravit
 Marťas, až dorazíš, tak se budeme muset vážně zamyslet, jak tenhle nedostatek napravit   řikáš bílá dioda, jo ??
 řikáš bílá dioda, jo ??  a letos je fakt moc dobrá !!!!
 a letos je fakt moc dobrá !!!! 

Třeba celočervený tady ještě nikdo nemá.. a nechal bych zelený displeje

Márty, tak to se podívej na moje kilometry na nočním fotuMartun píše:
Máš recht, ty KM jsou opravdu pravěký
Vilda
No hlavně že vidíš, jen jestli jsi si jen necucnul?
Přeci by ses neopičil?
 slivovice jsem vypil tak pět panáčků, takže kdyby to byl metanol, tak jsem na odd. ARO .... ale nenutim ti jí. S tou bílou diodou si mě špatně pochopil, já myslel jen tak dvě - tři .... dvě pod červený pole otáčkoměru a jednu pod tečku teploměru
 slivovice jsem vypil tak pět panáčků, takže kdyby to byl metanol, tak jsem na odd. ARO .... ale nenutim ti jí. S tou bílou diodou si mě špatně pochopil, já myslel jen tak dvě - tři .... dvě pod červený pole otáčkoměru a jednu pod tečku teploměru   jinak mě se zelený podsvícení líbí  a neměnil bych ho ... tohle, co máš teď ty v Ácovi, jsem měl v Primeře ..... takže je pro mě docela okoukaný
 jinak mě se zelený podsvícení líbí  a neměnil bych ho ... tohle, co máš teď ty v Ácovi, jsem měl v Primeře ..... takže je pro mě docela okoukaný   
  v omezovači jsem každou chvilku
 v omezovači jsem každou chvilku   protože mám na paměti rčení svého mistra " Motor kterej se nehoní stojí za ho...o a klekne " .... a striktně se ho držim ...
 protože mám na paměti rčení svého mistra " Motor kterej se nehoní stojí za ho...o a klekne " .... a striktně se ho držim ... 
To by nebylo pěkné. Svítilo by ti kus rychloměru zeleně , pak kousek bíle a tam kde už je červená, tam červeně... Nebo vy máte palubku zelenou i když to nesvítíte?? My bílou..Vilda píše:.... S tou bílou diodou si mě špatně pochopil, já myslel jen tak dvě - tři .... dvě pod červený pole otáčkoměru a jednu pod tečku teploměru
Copak GandalfVilda píše: ...Gandalfe, tohle nevytáčení zrovna pro motor moc dobrý není, ale jak Tě znám, tak si stejně pojedeš po svýmv omezovači jsem každou chvilku
protože mám na paměti rčení svého mistra " Motor kterej se nehoní stojí za ho...o a klekne " .... a striktně se ho držim ...
 Já mám podezření že mu na otáčkoměru sedí už pěkně starej pavouček, je hezky usazenej za 4000 a libuje si, že ho ručička nešťouchá do prdelky...
  Já mám podezření že mu na otáčkoměru sedí už pěkně starej pavouček, je hezky usazenej za 4000 a libuje si, že ho ručička nešťouchá do prdelky...  

Musel by si porovnat stejné auto, ale od někoho, kdo motor vytáčí mnohem víc a častěji než Ty ..... rozdíl ve výkonech motorů bude určitě hodně znát. Nicméně samozřejmě respektuji Tvůj styl jízdy ..... každý z nás jezdíme tak, jak mu to vyhovujeGandalf píše:
Ale jinak můj styl zřejmě nemá negativní vliv na motory (i dřívější), spotřeba dobrá, olej to nežere a výkon vnímám jako zcela dostačující
 jsem od svých šoférských začátků zvyklý motory točit a už se na tom nic nezmění
 jsem od svých šoférských začátků zvyklý motory točit a už se na tom nic nezmění 
 Jinak na jízdu mám přesně stejný názor a zkušenost,jako Vilda a jeho citace-" Motor kterej se nehoní stojí za ho...o".U

Jinak na jízdu mám přesně stejný názor a zkušenost,jako Vilda a jeho citace-" Motor kterej se nehoní stojí za ho...o".U   ho točím od novoty/prvních kilometrů a i dle desítek jízd na srazech na letištích,byl tenhle motor vždy nejrychlejší(i proti ostatním  :tus:i papírově silnějším autům ...).Je přeci radost vidět jak ručička letí vzhůru a motor neustává v tahu až k 7000 ot.
  ho točím od novoty/prvních kilometrů a i dle desítek jízd na srazech na letištích,byl tenhle motor vždy nejrychlejší(i proti ostatním  :tus:i papírově silnějším autům ...).Je přeci radost vidět jak ručička letí vzhůru a motor neustává v tahu až k 7000 ot.  
  jednoduchá a hloupá
  jednoduchá a hloupá  
   .Jakmile jsem dal 2/3 E85,rozsvítila se kontrolka emis.systému,protože ubylo "smradu".To je OK.Ale na rozdíl od
 .Jakmile jsem dal 2/3 E85,rozsvítila se kontrolka emis.systému,protože ubylo "smradu".To je OK.Ale na rozdíl od   ,kde se ze začátku při velkém množství E85 také rozsvítila,ale jednotka si vstřik upravila a zhasla kontrolku(nebo stačilo přidat trochu benzínu a kontrolka zhasla),tak u 1,6l ji to rozsvítí a i když se vezme plná nádrž benzínu,jednotka už chybu(její odstranění)nekontroluje/není schopna poznat
 ,kde se ze začátku při velkém množství E85 také rozsvítila,ale jednotka si vstřik upravila a zhasla kontrolku(nebo stačilo přidat trochu benzínu a kontrolka zhasla),tak u 1,6l ji to rozsvítí a i když se vezme plná nádrž benzínu,jednotka už chybu(její odstranění)nekontroluje/není schopna poznat  a svítí dál.Po zresetování samozřejmě  zhasne a vše funguje normálně dál.Vyzkoušeno na pár nádržích.Prostě zkoušet provoz 1,6l na větší množství(nebo dokonce čistý,což
 a svítí dál.Po zresetování samozřejmě  zhasne a vše funguje normálně dál.Vyzkoušeno na pár nádržích.Prostě zkoušet provoz 1,6l na větší množství(nebo dokonce čistý,což   nedělá problém a z motoru dělá raketu)nemá smysl.Spotřeba šla rapidně nahoru-9,4l/100km(takovou nemám ani u 2,0l
  nedělá problém a z motoru dělá raketu)nemá smysl.Spotřeba šla rapidně nahoru-9,4l/100km(takovou nemám ani u 2,0l  s cihlou na podlaze
  s cihlou na podlaze  a sakra jiném užívání si radosti z jízdy).Navíc na výkonu Ria to znát nijak citelně není.Zklamalo mě hlavně vyhodnocování chyb-u 1,6l to funguje jednoduše-je zaznamenána chyba-rozsvítí kontrolku a dál už nic nekontroluje,neřeší(i když už tam chyba není). :-kNatož aby se učila(přizpůsobovala kvalitě/složení benzínu). Ještě že to nemá tak zk..é  řešení,jako u jiných aut(všetně Škůdky),že se při rozsvícení kontrolky CHECK,auto  plouží v nouzovém režimu.Tady jen svítí kontrolka,ale auto jede úplně stejně dravě dál.No,tuhle hloupou jednotku holt novým kouskům nenaučím a bude mlsat BA95
 a sakra jiném užívání si radosti z jízdy).Navíc na výkonu Ria to znát nijak citelně není.Zklamalo mě hlavně vyhodnocování chyb-u 1,6l to funguje jednoduše-je zaznamenána chyba-rozsvítí kontrolku a dál už nic nekontroluje,neřeší(i když už tam chyba není). :-kNatož aby se učila(přizpůsobovala kvalitě/složení benzínu). Ještě že to nemá tak zk..é  řešení,jako u jiných aut(všetně Škůdky),že se při rozsvícení kontrolky CHECK,auto  plouží v nouzovém režimu.Tady jen svítí kontrolka,ale auto jede úplně stejně dravě dál.No,tuhle hloupou jednotku holt novým kouskům nenaučím a bude mlsat BA95  .
 . tak nějak jsem si myslel, že jsem už dotáhnul do konce všechno, o co nás v rámci ořezávání Accentíka
 tak nějak jsem si myslel, že jsem už dotáhnul do konce všechno, o co nás v rámci ořezávání Accentíka   obral a je tu další zjištění, že ne
 obral a je tu další zjištění, že ne   Takže je jasný, že tam prostě ty diody nedaly ... je to síla, dvě skoro stejný firmy, dvě skoro stejný auta a přitom tak jiný
 Takže je jasný, že tam prostě ty diody nedaly ... je to síla, dvě skoro stejný firmy, dvě skoro stejný auta a přitom tak jiný   jen by mě zajímalo, jestli tuhle nesmyslnou politiku oškubání výbavy odskákal jen Accent, nebo i jiný značky vozů Hyundai .... tak nějak si pomalu začínám bejt jistej, že další nový auto už Hyundai nebude
 jen by mě zajímalo, jestli tuhle nesmyslnou politiku oškubání výbavy odskákal jen Accent, nebo i jiný značky vozů Hyundai .... tak nějak si pomalu začínám bejt jistej, že další nový auto už Hyundai nebude   škoda je, že Kia nedělá Cedníka v 1.6 CVVT ..... dneska mi přijde Kia jako mnohem solidnější značka, nežli
 škoda je, že Kia nedělá Cedníka v 1.6 CVVT ..... dneska mi přijde Kia jako mnohem solidnější značka, nežli  
 Nic si z toho nědělej, já mám na mém Ácovi očesané zase jiné věci, to si nevybereš ...
 Nic si z toho nědělej, já mám na mém Ácovi očesané zase jiné věci, to si nevybereš ...  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |