isty cas som tu nebol. Kazdopadne teraz potrebujem pomoc
 Odisla mi RJ motra na mojej 1.6 benzine korejskej vyroby. V servise pichli auto na diagnostiku, ale diagnostika auto vobec nenasla. Kabelaz pozreli a ta boal v poriadku, tak si mysleli, ze to bude RJ motora co je vadna. Nova RJ vraj stoji 1700EUR. Na nete som nasiel jednu RJ do 1.6 benzin s cislom suciastky: 39112-2B200, bola to suciastka z vrakoviska za podstatne nizsiu cenu ako 1700 eur. V servise ju nahodili namiesto povodnej RJ a diagnostika konecne fungovala. Problem je ale ten, ze RJ je blokovana na VIN a na vrakovisku nemaju zaznam o VIN z auta z ktoreho je dana RJ.
 Odisla mi RJ motra na mojej 1.6 benzine korejskej vyroby. V servise pichli auto na diagnostiku, ale diagnostika auto vobec nenasla. Kabelaz pozreli a ta boal v poriadku, tak si mysleli, ze to bude RJ motora co je vadna. Nova RJ vraj stoji 1700EUR. Na nete som nasiel jednu RJ do 1.6 benzin s cislom suciastky: 39112-2B200, bola to suciastka z vrakoviska za podstatne nizsiu cenu ako 1700 eur. V servise ju nahodili namiesto povodnej RJ a diagnostika konecne fungovala. Problem je ale ten, ze RJ je blokovana na VIN a na vrakovisku nemaju zaznam o VIN z auta z ktoreho je dana RJ.Potreboval by som teda niekoho kto by mi vedel bud odkodovat "novu" RJ s chybajucim VINom, alebo niekoho kto mi vie opravit staru RJ. Pripadne ak viete niekto dodat dalsiu fungujucu RJ aj s VIN cislom do 300EUR, tak to by mi tiez pomohlo. Vrakovisko totiz slubilo, ze tu ich RJ co mi predali bez VIN su ochotny zobrat naspat.
Diky za pomoc zatial.