Akoze nema??kaartr píše:škoda že auto nemá palubní počítač!
Ved pocita kilometre a vysledok ukazuje priamo na palube. A to uz mala nasa stara S105...
Moderátor: Moderátoři
Akoze nema??kaartr píše:škoda že auto nemá palubní počítač!
souhlasim těch 81 kW je znátpavel11 píše:Zdravím maxbubakoff -ova. Mám taktéž 1.5CRDi. Pokud nedostaneš nějaký vyloženě smůlovitý kus, tak tě mohu uklidnit. Nebudeš mít problémy. Nemá cenu tu zas a znovu vyjmenovávat přednosti a dobré věci, na ty přijdeš sám. Nechci tě ochuzovat o zážitky. Jen jedné věci si všimni. Při jízdě do kopce koukej do zpětného zrcátka, jak se všichni pomalu vzdalují a auta zmenšují. Je to moc dobrý pocit. Před tím jsem jezdil s benzínem a tam jsem si toho moc neužil. Opravdu si do dneška nemohu zvyknout na to, že tenhle motor přidává i v prudkém kopci bez podřazení, prostě přidám plyn a ono to jede. Paráda.

. Tak Vám přeji spoustu dalších spokojených kilometrů
 . Tak Vám přeji spoustu dalších spokojených kilometrů 
 .
. )a do díry zasuneš třeba nabíječku tlf.,navigaci,ledničku.....
 )a do díry zasuneš třeba nabíječku tlf.,navigaci,ledničku..... 
 matrixe jsem koupil staršího.Mám  ho 2 měsíce.Při prvních jízdách jsem skoro litoval že jsem
 matrixe jsem koupil staršího.Mám  ho 2 měsíce.Při prvních jízdách jsem skoro litoval že jsem   koupil.Je to 1,6 ale byl línej trvalo to než se rozjel no porstě hruza.Předtím jsem měl 1,8 turbodízla to bylo jiné kafe.Teď po první 1000km se zlepšil už jezdí podstatně lépe
 koupil.Je to 1,6 ale byl línej trvalo to než se rozjel no porstě hruza.Předtím jsem měl 1,8 turbodízla to bylo jiné kafe.Teď po první 1000km se zlepšil už jezdí podstatně lépe  .Je možné že se řídící jednotka naučila jezdit podle mě?I spotřeba klesla.
 .Je možné že se řídící jednotka naučila jezdit podle mě?I spotřeba klesla. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |