Auto chytne dejme tomu ráno bez nějakého problému. Ujedu nějakou vzdálenost a po hodině co chci nastartovat nechytne. Poslouchal sem čerpadlo. Někdy tlačí a někdy zase ne. Tak jsem ho zkusil vyměnit a pořád stejný problém. zkoušel jsem i relé jestli je v pořádku, zkoušel jsem to dokonce na přímo propojit a pořád nic. po roztlačení auto chytlo a jelo. Je to jak kdy. Týden to třeba jezdí bez problému a zničeho nic to nechce chytnout. Ještě jsem přemýšlel jestli to nemůže být hallův snímač nebo teplotní čidlo nebo něco podobného. Děkuji moc všem za odpovědi a rady.
Nestartuje Hyundai Getz 1.2
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- 
				honzapradka

Nestartuje Hyundai Getz 1.2
Zdravím lidi. Už se to tady objevilo tohle téma ale dávám to tady znovu, předem se omlouvám.
Auto chytne dejme tomu ráno bez nějakého problému. Ujedu nějakou vzdálenost a po hodině co chci nastartovat nechytne. Poslouchal sem čerpadlo. Někdy tlačí a někdy zase ne. Tak jsem ho zkusil vyměnit a pořád stejný problém. zkoušel jsem i relé jestli je v pořádku, zkoušel jsem to dokonce na přímo propojit a pořád nic. po roztlačení auto chytlo a jelo. Je to jak kdy. Týden to třeba jezdí bez problému a zničeho nic to nechce chytnout. Ještě jsem přemýšlel jestli to nemůže být hallův snímač nebo teplotní čidlo nebo něco podobného. Děkuji moc všem za odpovědi a rady.

- Reklama

Re: Nestartuje Hyundai Getz 1.2
Na začiatok univerzálna rada. Diagnostika hovorí čo? Podľa napísaného mám dojem, že sa snažíš opravovať metódou náhodného výberu, pokusu a omylu. Takto vymeníš aj pol auta a nič z toho nebude.

Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.

ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Podľa mňa treba začať u imobilizéra a až potom riešiť ďalšie.

Getz 1.1i Dynamic space silver metalic

- 
				honzapradka

Problém vyřešen. Byl to snímač otáček na klikové hřídeli. Byl od pilin. Hezký večer