no ale nazpat k teme - DoDo sedadla nebudu mat predsa bocne bagy, RJ z toho bude nesvoja alebo sa pletiem?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Viz hrubě porovnávací fotka...
   Viz hrubě porovnávací fotka...Já myslím, že Axel.Foley se neptal na třetí fotku, ale na tu úplně první, černou sedačku. Taky mi přijde, že ten přechod na bočnici u opěrky hlavy nevypadá jako precizní práce.No, ta třetí fotka k té Cobra Stuttgart měla být verze s vyjmutelnou sedákovou základnou a vyfocená při částečném rozebírání.
Škoda, že tohle už dnes umí zařídit asi jen Škoda. A to ovšem dokonale a za velmi rozumný přípatek - např. u Scaly za to stále chtějí jen 1.900 Kč. Šlo to i u Superba (tam to bylo jistě dražší), jak tomu bylo/je u ostatních modelů, to nevím. Jak moc si to lidi do výbavy dávají, netuším, já bych to bral hned!cestovatelcasem píše: 09 led 2023, 11:16 Axel.Foley: No, sklopitelnost sedaček i VPŘED smysl u jiných než 3dveřových aut podle mě má. Nevím, jak vy, ale my v kombíku dost převážíme různé věci. Občas i takové, jako koberce, postelové rošty, matrace, dřevěné kusy nábytku... No a to je pak velký problém, když přední spolujezdcova sedačka nejde sklopit vpřed víc!
Štve mě, že i stará 2009 i20 měla to nejzákladnější sedadlo sklopitelné vpřed víc než nová i30 PDE r.v.2019Viz hrubě porovnávací fotka...
Na můj dotaz v autorizovaném servisu Hyundaie, proč to tak u nových i30 je, jsem dostal odpověď, že jednak se šetří, ale jednak i proto, že lidi už dnes potřebují sklopitelnost jen vzad.
...
 Co já (i můj otěcko) bych za to dal mít takhle nějak sklopitelnou sedačku...........!
 Co já (i můj otěcko) bych za to dal mít takhle nějak sklopitelnou sedačku...........!   

Been there…
 Been there… 
  | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |