Budeme radi keď nám nechajú aspoň bicykle.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

a okrem toho všetko to bol vtip
 a okrem toho všetko to bol vtip 

)  a na vystupovanie a nastupovanie som jej zobral hokrlík, aj tak to nebolo bohviečo.  V časoch, ked som mal veľké problémy s chrbticou, tak bol kurewsky problem z tohto auta vôbec vystúpiť
)  a na vystupovanie a nastupovanie som jej zobral hokrlík, aj tak to nebolo bohviečo.  V časoch, ked som mal veľké problémy s chrbticou, tak bol kurewsky problem z tohto auta vôbec vystúpiť   .Ale to.uz nemá s vodičmi dôchodcami nic spoločné.  Ono samotný pojem dôchodca je zavadzajuci.  Niekto 80 rocny dá na frak aj mnohým mladším,  nieje to.o veku, ale o fyzickej a mentálnej kondícii. A tam to zakon hovori jasne, ked stanovuje podmienky na získanie a udržanie si vodičského oprávnenia.
 .Ale to.uz nemá s vodičmi dôchodcami nic spoločné.  Ono samotný pojem dôchodca je zavadzajuci.  Niekto 80 rocny dá na frak aj mnohým mladším,  nieje to.o veku, ale o fyzickej a mentálnej kondícii. A tam to zakon hovori jasne, ked stanovuje podmienky na získanie a udržanie si vodičského oprávnenia. 

mi uspořádal narozeninovou párty i s dortem. Byl jsem i na tom Jeju. Taky nás vzali na jachtu do Pacifiku na lov ryb, ten probíhal tak, že Korejec navlékl na háček návnadu, když ryba zabrala a byla vytažena na loď Korejec jí z háčku "vysvobodil" a navlékl novou návnadu atd. atd. V elektronice, té běžné spotřební, jsou nahony před námi, to co jem tam tenkrát viděl se u nás dnes ještě neprodává. Ale je tam obrovský kontrast třeba supermoderní prodejna zvukové elektroniky a na chodníku proti ní u silnice stánky s nějakými rybími "pochoutkami" v podobě třeba velké sušené sépie, která byla tvrdá si jako prkno.... Viděli jsme ale výrobu aut v korejských závodech
 mi uspořádal narozeninovou párty i s dortem. Byl jsem i na tom Jeju. Taky nás vzali na jachtu do Pacifiku na lov ryb, ten probíhal tak, že Korejec navlékl na háček návnadu, když ryba zabrala a byla vytažena na loď Korejec jí z háčku "vysvobodil" a navlékl novou návnadu atd. atd. V elektronice, té běžné spotřební, jsou nahony před námi, to co jem tam tenkrát viděl se u nás dnes ještě neprodává. Ale je tam obrovský kontrast třeba supermoderní prodejna zvukové elektroniky a na chodníku proti ní u silnice stánky s nějakými rybími "pochoutkami" v podobě třeba velké sušené sépie, která byla tvrdá si jako prkno.... Viděli jsme ale výrobu aut v korejských závodech   (konkrétně výrobu Sonáty = I40) a jejich vývojové středisko. JeJu jsme projížděli jen turisticky,
  (konkrétně výrobu Sonáty = I40) a jejich vývojové středisko. JeJu jsme projížděli jen turisticky,   tam má svůj vlastní hotel atriového typu, ale autobusem jsme nějak nejezdili. V autech.
 tam má svůj vlastní hotel atriového typu, ale autobusem jsme nějak nejezdili. V autech.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |