Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
Relé centrálu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Relé centrálu
Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
- Reklama
Re: Relé centrálu
skuz to tady http://www.korea-opt.ru/ je to sice rusky ale je tam asi vsechno co potrebujes jo a taky potrebujes znat ruskyMino píše: Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevi nekdo jestli je to stejný i na Lantre 96?staci taky jen vymenit rele a pridat do dveri motor?Mino píše: Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
nekdo by to vedet mal skus ivana ten se tim zabyva jako profikLhoty píše:Nevi nekdo jestli je to stejný i na Lantre 96?staci taky jen vymenit rele a pridat do dveri motor?Mino píše: Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.

Hyundai Lantra 1,9 D. Hyundai Getz 1,3 Subaru Legacy 2,0 Honda Hrv 1,6
     Hyundai Lantra 1,9 D. Hyundai Getz 1,3 Subaru Legacy 2,0 Honda Hrv 1,6