A co by jsi teprve řekl 3500,- za sadu předních a zadních?shawt píše:Mam -5% na original dily. Jen z principu me tohle prijde predrazene, za 2kusy plastu davat 700 no nevim. To si radeji dam predni okna s auto dojizdenim.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A co by jsi teprve řekl 3500,- za sadu předních a zadních?shawt píše:Mam -5% na original dily. Jen z principu me tohle prijde predrazene, za 2kusy plastu davat 700 no nevim. To si radeji dam predni okna s auto dojizdenim.
Když jsem kupoval originálbony píše:Neo-Mike - a ty si myslis ze ty co prodava prodejce nejsou z ciny? Jsou to naprosto stejne kusy co prodavaji na ebay. Jen prodejce na to nasadi palbu jako cert.
Odeslano z Androidu.
... když projedeš hovnem, tak jsou i na hovno, ale zároveň jsou i na bláto, kamínky, čerstvý asfaltový postřik. Od tý doby co jsem je namontoval, neřeším zadělaný prahy, blatníky a dveře za kolama ...vorlajz píše:zástěrky??? ani z Číny ani ze servisu... jsou stejně na hovno...
Jirko... dle tvé spotřeby tipuji, že jezdíš pianko a na kvalitním asfaltu...JirkaN píše:... když projedeš hovnem, tak jsou i na hovno, ale zároveň jsou i na bláto, kamínky, čerstvý asfaltový postřik. Od tý doby co jsem je namontoval, neřeším zadělaný prahy, blatníky a dveře za kolama ...vorlajz píše:zástěrky??? ani z Číny ani ze servisu... jsou stejně na hovno...
A zas tak příšerně navypadají, nejsou to žádný sloní uši. http://novotnyjr.rajce.idnes.cz/i30/#20 ... .30.42.jpg
Jinak dávám všem za pravdu, ať si každý dává na auto cokoliv podle své libosti.
Opravdu jezdím piánko, občas to vytočím, když předjíždím nebo jen tak, když si chci ověřit, jestli tam mám ještě motor a nejezdím jen na vítr v plachtách ...vorlajz píše:Jirko... dle tvé spotřeby tipuji, že jezdíš pianko a na kvalitním asfaltu...JirkaN píše:... když projedeš hovnem, tak jsou i na hovno, ale zároveň jsou i na bláto, kamínky, čerstvý asfaltový postřik. Od tý doby co jsem je namontoval, neřeším zadělaný prahy, blatníky a dveře za kolama ...vorlajz píše:zástěrky??? ani z Číny ani ze servisu... jsou stejně na hovno...
A zas tak příšerně navypadají, nejsou to žádný sloní uši. http://novotnyjr.rajce.idnes.cz/i30/#20 ... .30.42.jpg
Jinak dávám všem za pravdu, ať si každý dává na auto cokoliv podle své libosti.![]()
někdy mám poci, že jezdíte v terénu... já osobně mám najeto 26 tis. km, a víc asfaltu jsem měl na zadním víku kufru než na prazích či dveřích...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |